“Filistin’de öğretmenler katlediliyor…”

Erzurum Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Karataş, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel mesaj yayınladı.

Tarih: 24.11.2023 19:40
“Filistin’de öğretmenler katlediliyor…”

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ 

Mesajına, “Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum” diyerek başlayan  Erzurum Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Karataş, “Bu gün münasebeti ile terörün aramızdan aldığı, asrın felaketinde hayatlarını kaybeden ve aramızdan ayrılan öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Mekânları cennet olsun” ifadelerini kullandı. 

Sözlerine, “Emekli olup hayatta olan ve halen bu kutsal görevin emekçisi olan öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor sağlık ve afiyetler diliyorum” şekline devam eden Karataş, “Öğretmen sahip olduğu evrensel bilgilerle sadece kendisine emanet edilen çocukları hayata hazırlayan değil, dünyayı şekillendiren, cehaletin ilacı, acıları dindirecek tabiptir” dedi.

Öğretmenler Günü mesajında Filistin’de ki katliama da değinen Karataş,

“İçinden geçtiğimiz süreçte dünyanın gözü önünde Filistin'de öğretmenler ve öğrenciler, çocuklar katlediliyor. Bugün Kudüs'te 2 binin üzerinde öldürülen öğrencilerin öğrenim hakkı zalim Siyonist İsrail Devleti tarafından ellerinden alınmış bulunuyor. Ülkemizdeki ve tüm dünyada ki öğretmenleri bu vahşete karşı  tepki göstermeye davet ediyor, tekrar öğretmenler gününüzü tebrik ediyorum” ifadeleriyle mesajını sonlandırdı.