FORUM AVM’DE DİKKAT ÇEKEN GÖRÜNTÜLER

Erzurum’un Palandöken ilçesinde hizmet veren Erzurum Forum AVM’nin zemin katının duvarlarından akan sular ve içerde bulunan çöpler vatandaşların tepkisini çekti.

Tarih: 28.06.2023 15:21
FORUM AVM’DE DİKKAT ÇEKEN GÖRÜNTÜLER

www.erzurumgunebakis.com/ Muhammet YILMAZ

Vatandaşlar AVM, içinde ki çöplerin zamanında boşaltılmazsa etrafa pis kokuların yayılacağını ve çöplerin içinden küçük canlıların sayısında artış olacaklarını vurguladılar. 

Vatandaşlar, “Erzurum’da böyle bir AVM’de zemin katında duvarlarından suların akması ve içinde bulunan çöpler FORUM AVM’ye yakışmıyor. Sanırım buraya kullanılmayan boş kutuları getirip bırakmışlar ve hem o kutuların hem de çöp konteynerlerinin içinde bulunan çöpler rahatsız edici bir durumdur. Biz burada sürekli gönül rahatlığıyla alışverişimizi yapıyoruz. Bu çöplerin çalışan personeller tarafından temizlenmesi gerekiyor. Bir an evvel içerde bulunan çöplerin temizlenmesi gerekiyor. Eğer bu çöpler zamanında toplanmazsa orada sinek, böcek gibi küçük canlılar olur zaten havasız bir yerdir ve ayrıca etrafa da pis kokular yayılabilir. Zemin katının çatlak duvarları deprem açısından da tehlikeler saçıyor. En alt katında otopark bulunuyor. Aracımızla otoparka geldiğimizde bu manzaralarla karşılaştık ve hiç hoş bir durum olmadı bizler açısından ve bu çirkin görüntüyü her gün görmeye devam edecek miyiz bilemiyoruz.”