Fuat Taşkesenlioğlu´na stad zemini tepkisi

BB Erzurumspor´un maçlarını oynadığı stadyumun bir bölümünün buzlanan zeminine önlem alınmaması tepkilere neden oluyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Fuat Taşkesenlioğlu´na stad zemini tepkisi

Çok mu zor bir halı sermek sayın Müdür?

Sinan AYDIN

 

BB Erzurumspor´un maçlarını oynandığı Kazım Karabekir stadyumunun kötü zemini, tepkilerin bakımı yapan kuruma yönelmesine neden oldu. On binlerce Erzurumspor taraftarı, maçı izlemek için stadyuma girdiğimde şok bir manzarayla karşılaştı.  Güney tarafındaki kalenin tamamı buzla kaplıydı. 

Önceki haftalarda da aynı sorun vardı ve hiçbir önlem alınmamıştı. Bu sorun geçtiğimiz yıl da baş göstermiş, ancak o dönem Büyükşehir Belediyesi´nin uhdesinde olan stadyumda gerekli düzenleme yapılmış, maç dışında bölgeye halı serilerek, buz tutmasının önüne geçiliyordu. Sonrasında herkesin bildiği gibi stadyum yeniden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´ne geçmişti.

 

BİR HALI SERMEK ÇOK MU ZOR SAYIN MÜDÜR?

 

Konu ile ilgili spor otoriteleri kadar spor muhabirleri de konuyu gündeme getirip taraftarların Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenlioğlu´na tepkisini kaleme aldılar. ??Belli ki, İl Müdürlüğü, oraya serilecek halıyı "gereksiz masraf" olarak görüyor ki, ortaya bu çirkin görüntünün çıkmasından rahatsız olmuyorlardı´´ diyenler de oldu. "Paranız yoksa, halının parasını aramızda toplayıp, biz verelim" diyen Gazeteci Musa Çakır´da, Yenigün gazetesindeki yazısında konuyu gündeme taşıyan isimlerden biri oldu. İl Müdürü Fuat Taşkesenlioğlu´na çağrıda bulunan taraftarlar ve yerel basın temsilcileri, ?? Sayın Müdürüm , halıya gereksiz masraf diye bakıyorsanız eğer, o gereksiz masrafı biz yapalım da, takımı da olumsuz etkileyen bu görüntüyü bize artık yaşatmayın´´ diyerek tepkilerini dile getirdiler. Fuat Taşkesenlioğlu´na çok sayıda taraftar da tepkisini göstererek ?Görevini yap sayın Müdür´´ diye seslendiler.