Futbolculardan taraftara maç daveti

Bandırmaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Erzurumsporlu futbolcular, iki hafta da topladıkları 4 puanın morali ile taraftarı maça davet ettiler. Pazar günü oynanacak maçta stadyumun büyük bir bölümünün dolması bekleniyor.

Tarih: 25.11.2022 12:27 Güncelleme: 25.11.2022 12:27
Futbolculardan taraftara maç daveti

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında Bey Çimento Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Dünkü antrenmanda taktik çalışan mavi beyazlı futbolcular, oldukça moralli bir görüntü verdiler. 

İKİ MAÇTA TOPLANAN 4 PUAN KARA BULUTLARI DAĞITTI

Muzaffer hocanın kulübeye dönmesi sonrası çıktıkları iki maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlikle 4 puan toplayan futbolcuların, takımın üzerindeki kara bulutları dağıtmış oldukları gözlendi. Dün gerçekleşen antrenman ve önceki antrenmanlarda futbolcuların neşeli halleri, teknik heyet ve yöneticileri sevindiriyor. Muzaffer hoca futbolcularına Bandırmaspor'u yenmek için sahada görmek istediği oyun sistemini anlatıp, provasını yaptırıyor. Manisaspor maçında ortaya konan futboldan memnun olduğunu futbolcularına ileten Muzaffer Bilazer, Manisaspor maçının eksilerini ve artılarını oyuncularına anlatıp, Bandırmaspor maçında yapılması gerekemnleri oyuncularına sözlü ve uygulamalı anlatıyor.

''HAYDİ DADAŞ MAÇA''

Taraftarlar ise pazar günü oynanacak olan maçta taraftarları yanlarında görmek istediklerini ifade edip, maça davet ettiler. ''Haydi Dadaşlar Bandırma'yı beraber yenelim'' sloganı üreterek taraftarları maça davet eden futbolcular ve teknik heyet, 12. adamın gücünü yanlarına alarak Bandırma'yı Erzurum'dan eli boş göndermek istiyorlar. Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında, Erzurumspor ile Bey Çimento Bandırmaspor karşılaşacak. Pazar günü saat 16.00'da Kazım Karabekir stadyumunda oynanacak olan maçın biletkeri ise dün itibarıyla satışa sunuldu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre; kale arkası 30 TL, Maraton 60 TL, Kapalı 50 TL, VİP 150 TL ve Misafir takım tribünü biletleri 35 TL'den satışa sunuldu.