Futsal Erkeklerde Finale Kalanlar Belli Oldu

Erzurum’da Okul Sporları Futsal Genç A Erkekler İl Birinciliği'nde heyecan dorukta!

Tarih: 22.02.2024 13:02
Futsal Erkeklerde Finale Kalanlar Belli Oldu

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Futsal Genç A Erkekler İl Birinciliği'nde nefes kesen yarı final karşılaşmaları sona erdi ve heyecanlı final için sahne belli oldu. Yakutiye Spor Salonu'nda gerçekleşen mücadelelerde Reşit Karabacak Spor Lisesi ve Adnan Menderes Anadolu Lisesi finale yükselen okullar oldu.

Bugün sabah saat 10:00'da başlayan Reşit Karabacak Spor Lisesi - Erzurum Nurettin Topçu SBL karşılaşmasında mücadele eden takımlar arasında üstünlüğü elde eden Reşit Karabacak Spor Lisesi, final biletini cebine koyarak adını finale yazdırdı.

Diğer yarı finalde ise Adnan Menderes Anadolu Lisesi ve Emel Çatal Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Normal sürede eşitlik bozulmayınca maç, penaltı atışlarına gitti. Penaltılarda üstün performans sergileyen Adnan Menderes Anadolu Lisesi, finale çıkma başarısı gösterdi.

Yarı final maçlarının ardından, yarın saat 10:00'da Yakutiye Spor Salonu'nda üçüncülük mücadelesi yaşanacak. Erzurum Nurettin Topçu SBL ile Emel Çatal Anadolu Lisesi, turnuvanın üçüncülüğü için kıyasıya mücadele edecek.

Final mücadelesi ise yarın gerçekleşecek. Reşit Karabacak Spor Lisesi ile Adnan Menderes Anadolu Lisesi'nin kozlarını paylaşacağı final karşılaşması, üçüncülük maçının ardından başlayacak ve Yakutiye Spor Salonu'nda futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.