Futsal Genç Kızlarda Finalin Adı Belli Oldu

Erzurum’da Okul Sporları Futsal Genç A Kızlar İl Birinciliği'nde final eşleşmesi belli oldu.

Tarih: 22.02.2024 21:10
Futsal Genç Kızlarda Finalin Adı Belli Oldu

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Futsal Genç A Kızlar İl Birinciliği'nde nefes kesen yarı final karşılaşmaları sona erdi. Yarı finalde karşılaşmasında okulunun adını finale yazdırmak isteyen öğrenciler kıyasıya bir rekabete girdiler.

Bugün saat 12:00’da Yakutiye Spor Salonu’nda başlayan ilk final karşılaşması olan Reşit Karabacak Spor Lisesi – Karaçoban KOPAL ÇPAL karşılaşmasında Reşit Karabacak Spor Lisesi galip gelerek, adını finale yazdırdı. 

Reşit Karabacak Spor Lisesi – Karaçoban KOPAL ÇPAL karşılaşmasının ardından aynı salonda bu sefer yarı finalin ikinci karşılaşması olan Rıfkı Salim Burçak MTAL – Tevfik İleri Anadolu Lisesi karşılaşması oldu. Yarı finalin ikinci karşılaşmasında da kıyasıya bir rekabete giren iki takım arasında, Rıfkı Salim Burçak MTAL skor üstünlüğünü sağlamasıyla final karşılaşmasını adını yazdıran 2. takım oldu.

Böylece, yarın Yakutiye Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan üçüncülük dördüncülük karşılaşmasında Karaçoban KOPAL ÇPAL ile Tevfik İleri Anadolu Lisesi karşılaşacak. Üçüncülük – dördüncülük mücadelesi yarın saat 13:30’da başlayacak.

Şampiyonun belirleneceği final mücadelesi olan Reşit Karabacak Spor Lisesi – Rıfkı Salim Burçak MTAL karşılaşması ise yarın saat 14:30 Yakutiye Spor Salonu’nda başlayacak. Karşılaşmanın kazananı, il şampiyonu olacak. Şampiyon olan takım, aynı zamanda grup müsabakalarına da giderek grup müsabakalarında da mücadele edecek.