Galatasaray Günay Güvenç transferini takasla bitirdi!

Galatasaray'da Günay Güvenç transferi tamamlandı. 32 yaşındaki kaleci Rams Park'a gelerek 2 yıllık sözleşme imzaladı. Batuhan Şen ise Gaziantep FK ile 1 yıllık kiralık anlaştı.

Tarih: 01.08.2023 14:04
Galatasaray Günay Güvenç transferini takasla bitirdi!

Halil Dervişoğlu, Bakambu, Angelino, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi ile kadrosunu güçlendiren Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, kaleci transferinde imzayı attırdı...

2+1 yıllık sözleşme

Fanatik'in haberine göre; sarı-kırmızılı yönetim, daha önce anlaşmaya vardığı Gaziantep FK'nın kalecisi Günay Güvenç ile dün Rams Park'ta 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. 32 yaşındaki kalecinin transferinin Zalgiris'le oynanacak maçın ardından açıklanması bekleniyor.

Batuhan Şen'le anlaşma sağlandı

Galatasaray Günay Güvenç transferi karşılığında Gaziantep FK'ya 400 bin Euro Batuhan Şen kiralık verdi. Gaziantep FK ise Galatasaray forması giyen Batuhan Şen'le 1 yıllık kiralık olarak anlaşmaya vardı. Batuhan transferinde pürüz çıkmıştı ancak Erden Timur devreye girerek problemi kısa sürede çözdü. Batuhan Şen yarın Zalgiris maçı kadrosunda yer alacak ve Perşembe günü Gaziantep'e giderek resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Başkan açıklamıştı!

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile transferin bittiğini söylemişti. Yılmaz açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı: "Günay Güvenç'in transferi için Galatasaray ile anlaştık. Galatasaray'dan Batuhan Şen'i kiralık olarak alacağız artı 400 bin Euro bonservis bedeli de gelecek. Günay da alacağı olan 108 bin Euro'yu sildi. Toplam 508 bin Euro bonservis bedeli ve Batuhan karşısında anlaşma sağlandı. Hayırlı olsun"

Türkiye kariyeri Beşiktaş'ta başladı

Gaziantep FK ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden Günay Güvenç, kırmızı-siyahlı takım ile çıktığı 163 maçta kalesinde 207 gol gördü. Günay'ın Süper Lig kariyeri ise Beşiktaş'ta başlamıştı.. HABER MERKEZİ