Galatasaray iki dünya yıldızını birlikte getiriyor!

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu rekorlar kırarak şampiyon tamamlayan Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Tarih: 07.07.2023 13:52
Galatasaray iki dünya yıldızını birlikte getiriyor!

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray, transfer çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor. İlk olarak Mauro Icardi'nin transferini bitirmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, birçok yıldız oyuncuyla görüşmelerine devam ediyor.

Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebilecek kaliteli ve alternatifli bir kadro kurmak isteyen Aslan, flaş transferler peşinde. Radarına birçok yıldız isim giren Aslan, transferde yine büyük oynuyor.

HEDEF CHELSEA'DEN İKİ YILDIZ

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un, Chelsea'nin iki yıldızı Ziyech ve Aubameyang'ın transferi için İngiliz kulübünün yöneticileriyle bir görüşme yaptığı ileri sürüldü.

Ziyech'in Cristiano Ronaldo'nun da formasını giydiği Al Nassr'a imza atması beklenirken sağlık kontrolünde sıkıntı görüldüğü için transfer gerçekleşmemişti.

Ziyech, Arap Yarımadası'na gitmezse Galatasaray bu oyuncuyu satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına kiralamak istiyor.

AUBAMEYANG'IN ŞARTLARI SORULDU

Bu arada görüşmede Aubameyang'ın da gündeme geldiği ortaya çıktı. Ancak sarı kırmızılılar ancak bedelsiz olursa 34 yaşına giren yıldızı transfer edecek. Hem santrfor hem de kanatlarda kullanıp tecrübesinden yararlanmak isteyen Galatasaray, sıfır bonservisle bu işi çözebilirse Gabonlu golcüyü alacak.

Aubameyang'a da geçen yıl Mertens'e uygulanan tarife sunulacak. Chelsea transfere izin verirse yıldız futbolcuya 1+1 yıllık kontrat önerilecek.

İlk sezon belirlenen maç sayısına ulaştığı takdirde kontratı otomatik 2. yıla uzayacak.

                                                                                                        Geçtiğimiz sezon Chelsea ile 22 resmi maça çıkan 34 yaşındaki Gabonlu golcü, bu maçlarda 3 gol 1 asist kaydetti.

                                                                                                        Geçen sezon ligde sadece 18 maça çıkabilen 30 yaşındaki oyuncu Hakim Ziyech ise takımına 3 asistlik katkı sağladı.
HABER MERKEZİ