Galatasaray'a müjde! Okan Buruk'tan Zaha, Ziyech ve Ndombele kararı

Bu karşılaşma öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Wilfried Zaha, Tanguy Ndombele ve Hakim Ziyech için son kararını verdi.

Tarih: 13.09.2023 16:07
Galatasaray

Futbolda milli aranın sona ermesiyle Trendyol Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam edecek. Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında Cumartesi günü sahasında Samsunspor'u ağırlayacak. Sarı-kırmızılılar 20 Eylül Çarşamba günü ise Şampiyonlar Ligi ilk maçında Kopenhag'ı RAMS Park'ta konuk edecek.


Kritik fikstür öncesi Galatasaray'da yıldız oyuncuların son durumu merak ediliyor. Tanguy Ndombele ve Hakim Ziyech takımla çalışmalara katılırken Wilfried Zaha'nın bireysel antrenmanları devam ediyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruki kritik maçlar öncesi Zaha, Ziyech ve Ndombele için son kararını verdi. İşte ayrıntılar..

HAKIM ZIYECH SAHNEDE

Galatasaray’da zorlu periyot öncesi güzel gelişmeler yaşanıyor. Bir günlük iznin ardından Samsunspor hazırlıklarına devam eden Aslan’da flaş transfer Ziyech, bu sezon ilk kez takımla antrenmana çıktı. Faslı futbolcunun dünkü antrenmanda son derece istekli göründüğü bildirildi.

 

Galatasaraya müjde Okan Buruktan Zaha, Ziyech ve Ndombele kararı

 

MAURO ICARDI, SAMSUN MAÇINDA FORMA GİYEBİLECEK

Gaziantep maçında ayağına sert bir darba alan ve sakatlanan Mauro Icardi de milli arada ilk kez dün takımla idman yaptı. Arjantinli golcü, Samsunspor maçında 11’deki yerini alacak.


Galatasaray’da Gaziantep maçı öncesi antrenmanda sakatlanan Sergio Oliveira da ise tamamen iyileşip dün çalışmalara başladı. Tedavi süreci devam eden Zaha ise bireysel antrenmanlara devam etti. Ermenistan ile yapılan milli maçta sakatlanan Kerem Aktürkoğlu ise dün sabah yapılan antrenmana çıkmadı. Başarılı futbolcunun durumunun ciddi olmadığı ve Samsunspor maçında forma giyebileceği belirtildi.

 

Galatasaraya müjde Okan Buruktan Zaha, Ziyech ve Ndombele kararı

22 GÜNDE 7 ZORLU MAÇ

Galatasaray, 17 Eylül itibariyle 22 günde 7 zorlu karşılaşmaya çıkacak. Galatasaray'ı bir sonraki milli araya kadar lig ve Avrupa'da zorlu maçlar bekliyor. 22 günde 7 maç oynayacak sarı kırmızıların ilk sınavı cumartesi akşamı Samsunspor ile olacak.

Haftaya çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag'ı konuk edecek Aslan, Süper Lig'de Başakşehir ve İstanbulspor deplasmanlarının ardından RAMS Park'ta Ankaragücü ile kozlarını paylaşacak. G.Saray, ekim ayının ilk haftasında Old Trafford'da Manchester United'ın karşısına çıkacak ve dönüşte soluğu Antalya'da alacak.

 

Galatasaraya müjde Okan Buruktan Zaha, Ziyech ve Ndombele kararı

 

3 YENİ YILDIZ SAHADA OLACAK

Teknik direktör Okan Buruk, yeni transferleri Zaha, Ziyech ve Ndombele'den bu zorlu maç trafiğinde yararlanmak istiyor. Fizik olarak yüzde yüz hazır hale getirilmeye çalışılan yıldız oyunculara özellikle Şampiyonlar Ligi arenasında ihtiyaç var. 49 yaşındaki hoca, Avrupa dönüşlerinde Süper Lig'de rotasyon yapmayı düşünüyor ve her futbolcusunu formda tutmaya çalışıyor.

 

ZAHA DA DÖNÜYOR!

Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği Wilfried Zaha Kayserispor ve Olimpija Ljubljana maçlarında süre almıştı. Olimpija Ljubljana maçında darbe alan oyuncu takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor. 30 yaşındaki yıldız futbolcunun kısa süre içinde takıma katılması beklenirken Kopenhag ile oynanacak maçın kadrosunda yer alması bekleniyor.

 

Galatasaraya müjde Okan Buruktan Zaha, Ziyech ve Ndombele kararı

 

ZİYECH TAKIMLA ÇALIŞTI

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech, dün takımla çalışmalara başladı. Taraftarın bir an önce sahada görmek istediği tecrübeli orta saha, fiziksel eksiğini en kısa sürede kapatmayı planlıyor. Okan Buruk'un Ziyech'i Samsunspor maçı kadrosuna almasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

Galatasaraya müjde Okan Buruktan Zaha, Ziyech ve Ndombele kararı

 

 

DAVINSON SANCHEZ, SAMSUNSPOR MAÇINDA YOK

Galatasaray'ın Tottenham'dan 9 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Davinson Sanchez Kolombiya Milli Takımı'nda bulunduğu için takıma katılamamıştı. Yıldız defans oyuncusunun cuma günü İstanbul'da olması bekleniyor. Samsunspor maçında kadroda olmayacak Sanchez'in Kopenhag maçında kadroda olma ihtimali bulunuyor.

 

 

Galatasaraya müjde Okan Buruktan Zaha, Ziyech ve Ndombele kararı

 

OKAN BURUK'UN SAMSUNSPOR PLANI!

Buruk kalede kaleci Muslera'ya şans verecek. Samsunspor maçında savunma dörtlüsü değişmeyecek. Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim ve Angelino'nun forma giymesi bekleniyor. Asıl sürprizin orta sahada yaşanması bekleniyor. Mertens'i Kopenhag maçında 11 başlatmayı planlayan Buruk Samsunspor maçında NDombele'yi 11'de oynatmayı düşünüyor.

Torreira, Kerem Demirbay ve Ndombele üçlüsünün sahada olması bekleniyor. Sağ kanatta Tete, sol kanatta Kerem Aktürkoğlu ve forvette ise Icardi'nin oynaması öngörülüyor. Milli Takım'dan sakat dönen Kerem Aktürkoğlu'nun oynamaması durumunda yerine Barış Alper Yılmaz'ın görev alması bekleniyor.

 

Galatasaraya müjde Okan Buruktan Zaha, Ziyech ve Ndombele kararı

HABER MERKEZİ

Galatasaray'da iki