Galatasaray'da iki ismin sözleşmesi feshediliyor! Yeni adresi netlik kazandı

Yaz transfer döneminde kadrosunu önemli yıldızlarla güçlendiren Galatasaray, transfer sezonunun kapanmasına saatler kala iki ismin sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor.

Tarih: 13.09.2023 12:21
Galatasaray

Trendyol Süper Lig'i geçtiğimiz sezon şampiyon olarak tamamlayan ve bu sezon kadrosunu büyük ölçüde koruyarak önemli yıldızları kadrosuna katan Galatasaray'da 3 oyuncunun birden takımdan ayrılması bekleniyor. Sarı-kırmızılılar bu doğrultuda iki ismin sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor. 

GALATASARAY'DA ZIYECH SAHNEDE

Galatasaray’da zorlu periyot öncesi güzel gelişmeler yaşanıyor. Bir günlük iznin ardından Samsunspor hazırlıklarına devam eden Aslan’da flaş transfer Ziyech, bu sezon ilk kez takımla antrenmana çıktı. Faslı futbolcunun dünkü antrenmanda son derece istekli göründüğü bildirildi.

Gaziantep maçında ayağına sert bir darba alan ve sakatlanan Mauro Icardi de milli arada ilk kez dün takımla idman yaptı. Arjantinli golcü, Samsunspor maçında 11’deki yerini alacak.

Galatasaray’da Gaziantep maçı öncesi antrenmanda sakatlanan Sergio Oliveira da ise tamamen iyileşip dün çalışmalara başladı. Tedavi süreci devam eden Zaha ise bireysel antrenmanlara devam etti. Ermenistan ile yapılan milli maçta sakatlanan Kerem Aktürkoğlu ise dün sabah yapılan antrenmana çıkmadı. Başarılı futbolcunun durumunun ciddi olmadığı ve Samsunspor maçında forma giyebileceği belirtildi.

Galatasarayda iki ismin sözleşmesi feshediliyor Yeni adresi netlik kazandı

 

 

KENAN YILDIZ HAMLESİ

Kenan Yıldız operasyonu yine zor görünse de bu kez Galatasaray Yönetimi nabız yoklamaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, satın alma opsiyonuyla birlikte milli futbolcuyu kiralamayı düşünüyor.

Hem forvet arkasında hem de kanatlarda görev yapabilen, her iki ayağını da eşit güçte kullanabilen ve teknik kapasitesiyle dikkat çeken Kenan Yıldız için İtalyan devinin vereceği cevap, gündemdeki diğer transferler konusunda da belirleyici olacak.

 

Galatasarayda iki ismin sözleşmesi feshediliyor Yeni adresi netlik kazandı

 

DUBOIS İLE YOLLAR AYRILIYOR

Galatasaray'da yabancı oyuncu kontenjanının 15 olması sebebiyle Leo Dubois ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Süper Lig ve Avrupa'dan teklifler alan Fransız oyuncunun takımdan ayrılmak istememesi durumunda ise lisansı askıya alınacak.

Fransız oyuncunun menajeri geçtiğimiz günlerde İstanbul'a davet edilmişti. Leo Dubois ve menajeri yapılan teklifleri değerlendiriyor. Dubois'in Türkiye'den bazı teklifler aldığı iddia edilmişti. Fransız oyuncunun Türkiye'de transfer dönemi kapanmadan takımdan ayrılması bekleniyor.

 

Galatasarayda iki ismin sözleşmesi feshediliyor Yeni adresi netlik kazandı

 

 

OĞULCAN ÇAĞLAYAN'IN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLİYOR

Ertan Süzgün'ün haberine göre; Galatasaray, Oğulcan Çağlayan’ın sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti. 27 yaşındaki forvet oyuncusunun eski takımı Gaziantep FK'ya transfer olabileceği belirtiliyor. Habere göre Galatasaray’la sözleşmesini fesheden Oğulcan Çağlayan, sözleşme görüşmeleri için Gaziantep’e davet edildi.

 

Gaziantep FK'nın Oğulcan Çağlayan ile yapacağı görüşmelere sonucunda transfer resmiyet kazanacak.

 

Galatasarayda iki ismin sözleşmesi feshediliyor Yeni adresi netlik kazandı

 

 

LUYINDAMA'YA DA VEDA EDİLECEK

Galatasaray, Christian Luyindama'nın sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor. Sporx'te yer alan habere göre sarı-kırmızılılar, uzun süredir yeni bir kulüp bulamayan Kongolu stoperin kontratını yabancı sınırını da göz önünde bulundurarak feshetmeyi planlıyor.

SAKATLIK SONRASI DÜŞÜŞ

Galatasaray'a ilk geldiği 2019 yılında performansıyla dikkat çeken Luyindama, milli takımdaki sakatlığının ardından büyük bir düşüş yaşamıştı. Galatasaray, 29 yaşındaki futbolcuyu Ocak 2022'e Al Taawoun'a ardından geçen sezon da Antalyaspor'a kiralık olarak göndermişti. 

Galatasaray'da forma giydiği dönemde piyasa değeri 7.5 milyon euro'ya kadar çıkan Luyindama'nın güncel piyasa değeri ise 800 bin euro.

 

Galatasarayda iki ismin sözleşmesi feshediliyor Yeni adresi netlik kazandı

GALATASARAY PERFORMANSI

Sarı-kırmızılı forma altında son olarak 2021-2022 sezonunda 8 Ocak'ta oynanan Giresunspor karşılaşmasında sahaya çıkan Luyindama, toplamda ise Galatasaray'da 79 maçta forma giydi. Luyindama, bu karşılaşmalarda 5 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Christian Luyindama'nın Galatasaray'la mevcut sözleşmesi ise gelecek yıl sona eriyor.

HABER MERKEZİ