Galericiler emin ellerde

Erzurum Oto Galericiler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Açıldı

Tarih: 01.01.0001 00:00
Galericiler emin ellerde

 

 

Erzurum Oto Galericiler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Galericiler Sitesi´nde açıldı. Galericiler sitesi, yenilenen yüzü, yeni yönetimi ve yeni vizyonu ile aynı yerde hizmete devam edecek.

 

Sinan AYDIN

 

Erzurum Oto Galericiler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, görkemli bir törenle açıldı. Yeni yönetim, yeni vizyon ve yenilenen yüzü ile aynı yerde ?hizmete devam´ diyen galericiler sitesi, protokolün de katıldığı törenle kurdele ve kurban kesti. Erzurum Valisi Okay Memiş, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Başkanı Metin Barlak, STK temsilcileri ve çok sayıda galerici esnafının da katıldığı dernek açılış töreninde, galericiler sitesi, yeni yönetimi, yeni vizyonu ve yenilenen yüzü ile aynı yerde ?hizmete devam´ dedi.

 

?YENİ YÖNETİM VE YİNİ VİZYONLA HİZMETE DEVAM´

 

Erzurum Oto Galericiler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Kerem Han Öztürk, ?? Yeni yönetim ve yeni vizyonumuzla, aynı yerimizde, hizmet vermeye devam ediyoruz´´ dedi. Açılış sonrası ikram edilen çay ve kurabiyenin tadına bakan Erzurum Valisi Okay Memiş, otomobil merakı ve geçmişte yaşadıkları deneyimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Galericilerin alışveriş siteleri nedeniyle işlerinin zor olduğunu bildiğini ifade eden Vali Memiş, ?? Ancak işini dürüst yapan insanlar her daim tercih ediliyor. Galericilerde hem pazarlık aşamasında ikna kabiliyetleri yüksek olduğu için hem de işlerini iyi yaptıkları sürece her daim tercih edilecek isimlerdir. Ayrıca yeni çıkan yasalarla birlikte birçok haklara da kavuşan Galericilerimizin bundan sonra işlerinin daha da açılacağına inanıyorum´´ dedi. Tören sonrası Vali memiş ve beraberindeki protokol üyeleri, esnafla birlikte galericiler sitesini gezdiler.