Galibiyet ilaç gibi gelecek

Bugün saat 16.00'da evinde Adanaspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Muzaffer Bilazer oyuncularına, '' 1 galibiyet bize ilaç gibi gelecek''dedi.

Tarih: 11.11.2022 17:24 Güncelleme: 11.11.2022 17:25
Galibiyet ilaç gibi gelecek

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 13. haftasında bugün saat 16.00'da evinde Adanaspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Karamsar havadan kurtulmak için galibiyete ihtiyacı olan Erzurumspor'da, tek hedef 3 puan almak. Bu arada sosyal medyada sorulan bir soruya, 'Cağ kebap yiyenler kazanacak' diyelerin sayısının oldukça fazla olduğu görüldü

GALİBİYET KAN KAYBEDEN YARAYA İLAÇ GİBİ GELECEK

Teknik direktör Muzaffer Bilazer, dünkü antrenmanda oyuncularına Adanaspor'un eksilerini ve artılarını anlattı. Rakibinde kendileri gibi kötü günler giren bir takım olduğunu ifade eden Muzaffer hoca, çıkışa gmek için bu maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini hatırlattı. Muzaffer Bilazer'in, '' 1 galibiyet bize ilaç gibi gelecek. Olumsuz hava dağılacak, yukarılara doğru tırmanışa geçeceğiz'' şeklinde motive konuşması yaptığı öğrenildi.

ADANASPOR'DA ZOR GÜNLER GİRİYOR

Futbolcularda Adanaspor maçından galip ayrılarak çok üzdükleri tafartarın gönlünü almak istediklerini ifade ederek üç puan için kenetlendiler. Bu arada rakip Adanaspor'da başarısız sonuçlar nedeniyle  zor günler giriyor. Rakipte Ziraat Türkiye Kupası maçında Samsunspor'a 4-0 mağlup olunmasının ardından teknik direktör Önder Karavelli'nin görevine son verildi. Adanaspor'u Erzurumspor maçına yadımcı antrenörlerin hazırladığı öğrenildi.

MUZAFFER HOCANIN SON MAÇI OLABİLİR

Son haftalarda eleştirilerin hedefi olan Erzurumspor teknik sorumlusu Muzaffer Bilazer,önceki gün yaptığı açıklamada,  "Eğer Erzurumspor'daki kötü gidişat benim gitmemle son bulacaksa bugün giderim. Kimsede benim Erzurumsporluluğumu sorgulayamaz"demişti. Kulüpte yaşanan maddi sıkıntılar, transfer tahtasının açılamaması ve kadro zenginliğininde olmadığı Erzurumspor'da, bugünkü Adanaspor maçında puan yada puanlar kaybeddilmesi halinde yönetimin Muzaffer Bilazerin görevine son vvrmesi bekleniyor.

CEZASI BİTTİ, 8 HAFTA SONRA İLK LİG MAÇINA ÇIKACAK...

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, Samsunspor ile 27 Ağustos 2022 tarihinde oynanan ve 2-2 sona eren karşılaşmada gördüğü kırmızı kartın ardından PFDK tarafından 8 maç cezaya çarptırılmıştı. Genç teknik adama verilen 8 maç ceza yapılan savunmaya rağmen Tahkim Kurulu tarafından onanmıştı. 8 maç cezasını çeken Bilazer, Esenler Erok Spor ile oynanan Kupa maçında takımının başında sahaya çıkabildi. Bilazer, 8 hafta sonra ilk lig maçına ise bugün oynanacak Adanaspor maçı ile çıkacak.

'CAĞ KEBAP YİYENLER KAZANACAK'

Bu arada sosyal medyada ise, iki ilin de meşhur kebabına atıfta bulunulup, '' Cağ kebap yiyenler mi, Adana kebabı yiyenler mi kazanacak?'' soruları soruldu. 'Cağ kebap yiyenler kazanacak' diyelerin sayısının oldukça fazla olduğu görüldü. Spor Toto 1. ligin 13. haftasında bugün saat 16.00'da, Erzurumspor ile Adanaspor karşı karşıya gelecek. Kazım Karabekir stadyumunda oynanacak olan maçı, Ömer Faruk Turtay yönetecek.