Galibiyet Sonrası Taraftar Mutlu

TFF1. Lig’de 7. Haftada Erzurumspor, Boluspor ile karşılaştı. Eren Tozlu’nun golü ile 3 puanı alan Erzurumspor taraftarı galibiyetten mutlu.

Tarih: 01.10.2023 17:25
Galibiyet Sonrası Taraftar Mutlu

www.erzurumguneabkis.com/ Halil İbrahim Aktaş

TFF 1. Lig takımlarından Erzurumspor FK ve Boluspor maçında, Eren Tozlu’nun attığı gol ile Erzurumspor FK, maçın galibi oldu. Erzurumspor FK taraftarları da maç sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Erzurumspor taraftarı, “Genel olarak Erzurumspor baskılı oynadı. Boluspor çok aktif değildi. Erzurumspor, taraftar desteği ile evinde oynama avantajına sahipti. Forvet eksiğimiz olduğu için birçok pozisyonu değerlendiremedik. Güzel bir maçtı, eğlenceli bir maçtı. Hakemlerin bazı pozisyonlarda çok objektif olduklarını düşünmüyorum. Belki taraftar olduğum için bana öyle geliyor da olabilir. Genel olarak herkes açısından güzel bir maç oldu. Maç çok pozisyonlu olmadı. İki takım da defansif kaldı. Taraftar olarak uzun bir süre sonra mutlu ayrıldık. Hava koşulları çok zorluydu. Yağış çok ani bastırdı. Yağışla birlikte oluşan soğuk hava hem futbolcuları hem de taraftarı çok etkiledi.”

Erzurumspor 9. Sıraya Yükseldi

6 puan ile 11. Sırada yer alan Erzurumspor FK, aldığı galibiyet sonrasında 9. Sıraya yükseldi.