Gardaşlarla hazırlık maçı bugün

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi´nde TFF 1´inci lige hazırlanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bugün Azerbaycan ekibi Kapazspor ile hazırlık maçı yapacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Gardaşlarla hazırlık maçı bugün

Murat ÖZDEMİR

Büyükşehir Belediye Erzurumsphor sezon hazırlıklarına Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde devam ediyor. Teknik Direktör Osman Özköylü yönetiminde günü çift antrenmanla tamlayan mavi beyazlılar, bugün Azerbaycan ekibi Kapazspor ile Yüksek İrtifa Kamp Merkezi´nde hazırlık maçı yapacak. Saat 17:00´de başlayacak olan maça, taraftarın yoğun ilgisi olacak.

TRANSFERİ BİTEN FUTBOLCULAR MERAK KONUSU

Transferi biten futbolcuların performansı merak konusu. Taraftarlar BB Erzurumspor yönetiminin nasıl bir takım oluşturduğunu görmek için bu maça özellikle gideceklerini kayda geçen taraftarlar, ?Yıllardır arzusunu çektiğimiz ligde mücadele etmenin heyecanını yaşayacağız. Bu anlamda yüksek irtifa kamp merkezinde gerçekleşen hazırlık çalışmalarını zaman zaman takip ettik. Açıkçası Azerbaycan ekibi Kapazspor karşısında, yeni takımımızın performansı en büyük merakımız. Bu maçı kaçırmayacağız. Erzurumspor´un gerçek yeri Süper Ligdir. İnşallah Süper Lig hedefini de en kısa sürede yakalarız.? diye konuştular