Gazetemiz Yazarı Abdurrahman Zeynal´a Anlamlı teşekkür ?Babamın vasiyeti rehberimdir?

TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilciliği Gazetemiz Yazarı Abdurrahman Zeynal´a Teşekkür Plaketi Verdi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Gazetemiz Yazarı Abdurrahman Zeynal´a Anlamlı teşekkür  ?Babamın vasiyeti rehberimdir?

 

Nesrin Çetinkaya

Gazetemiz Yazarı Abdurrahman Zeynal´a Emekli Tümgeneral Yaşar Bal imzalı teşekkür belgesini, vakfın Erzurum temsilcisi Albay Sabri Topdağı, takdim etti. Teşekkür belgesini alan Abdurrahman Zeynal şükranlarını sunarak; "Babamdan bana vasiyet vardı. Bu vasiyette ordu bizim göz bebeğimizdir ve onu gözümüz gibi korumalıyız deniyordu. Bende bugüne kadar babamın bu vasiyetine uydum" dedi.

ZEYNAL´DAN ÖRNEK YAKLAŞIM

TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Sabri Topdağı belgeyi verirken; "Araştırmacı Yazar Abdurrahman Zeynal´ın Mehmetçik Vakfı´na yazılı ve görsel basında destek vermiş" olduğunu belirtti. Mehmetçik Vakfı´nın Vekâleten kurban kesim faaliyeti hakkında bilgiler veren Topdağı, "Türkiye Mehmetçik´e, Mehmetçik Türk Milletine Emanettir" cümlesiyle biten "Kurbanlarınızı Mehmetçik Vakfı Kessin" başlıklı makalesinin 22 Ağustos 2017 tarihinden itibaren birçok haber sitesinde ve gazetelerde yayınlanmış olduğunu örnek gösterdi.

VAKFIN TANITILMASINA ÖNEMLİ KATKI SAĞLADI

Topdağı sözlerine şöyle devam etti, "Afrin harekâtı sırasında yazdığı makalede Mehmetçik Vakfı´na yapılan bağışları ele aldığını,  konuyla ilgili bilgileri kamuoyu ile paylaştığını belirterek Zeynal´ın; 05 Mart 2018 tarihli "Mehmetçik Vakfı ve Afrin´de Mehmetçik" makalesi yazılı basında ve haber sitelerinde kamuoyunun hassasiyetinin canlı kalmasını sağlamaya çalıştı. Zeynal; Eğitim, basın-yayın camiasında ve STK´larda saygın bir yere sahip olmasının yanı sıra sahip olduğu geniş okuyucu kitlesine ulaşması nedeniyle vakfımızın tanıtılmasında önemli katkılar sağlamıştır. TSK Mehmetçik Vakfı Genel Merkezi tarafından teşekküre layık görülmüş ve Genel Müdürümüz Emekli Tümgeneral Yaşar Bal tarafından gönderilen teşekkür belgesi Vakfın Erzurum Şubesi´nde Şube Başkanı Emekli Albay Sabri Topdağı tarafından Abdurrahman Zeynal´a verilmiştir"

?ORDU BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZDİR?

Teşekkür belgesini alan Zeynal ise; "Babamdan bana vasiyet vardı. Bu vasiyette ordu bizim göz bebeğimizdir ve onu gözümüz gibi korumalıyız, eğer bugün evimizde gece rahat bir uyku uyuyorsak bu ordumuzun sayesindedir" der bize nasihat ederdi. "Bende bugüne kadar babamın bu vasiyetine uydum, uymaya devam ettim" ifadelerine yer verdi.