Geleneksel halk günleri toplantısı

Erzurum büyükşehir Belediyesi’nin gelenek haline getirdiği halk günü buluşmaları bugünde yüz yüze gerçekleşti.

Tarih: 19.10.2023 16:14
Geleneksel halk günleri toplantısı

www.erzurumgunebakis.com/ Sedanur Bingöl

Erzurum büyükşehir Belediyesi’nin gelenek haline getirdiği halk günü buluşmaları bugünde yüz yüze gerçekleşti.

Gerçekleştirilen Halk Günü toplantısında vatandaşların beklenti ve taleplerini kayda geçiren Başkan Sekmen, bazı sorunları ise anında çözüme kavuşturdu. Görüşme için Büyükşehir Belediyesi’ne gelen vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Sekmen buluşmayı sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımla duyurdu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, “ Belediyemizde kıymetli hemşehrilerimizle birlikteyiz. Halk Günü’müzü göreve geldiğimiz ilk günden bu yana aynı hassasiyetle yaşıyoruz. Şehrimizle ilgili çeşitli tespit ve öneride bulunan hemşehrilerimizi dinleyerek sorunların çözümü için gerekli birimlerimize talimatlar verdik. Bu değerli birlikteliğimiz her daim sürecek” ifadelerini kullandı.

Daha öncede geleneksel halk günleri hakkında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,” yerel yönetimlerin halka en yakın hizmet birimleri olduğunun altını çizerek, “Belediyeler, vatandaşın varlığı ve en önemlisi de memnuniyetiyle güçlenir, taçlanır. Biz de bu manada sık sık bir araya geldiğimiz hemşehrilerimizin her türlü sorununa kulak veriyor, beklenti ve taleplerini elimizden geldiğince ve imkânlarımız ölçüsünde yerine getirmeye çalışıyoruz. ” söylemlerinde bulunmuştu.