Genç Dadaşlar Manisa Kalesine GOL OLDU YAĞDI

21 liginde zirvenin sahibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un genç yetenekleri, bu hafta ağırladığı Manisaspor´u 6-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup etti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Genç Dadaşlar Manisa Kalesine GOL OLDU YAĞDI

Murat ÖZDEMİR

U 21 liginde Büyükşehir Belediye Erzurumspor fırtınası esiyor. Bir maç eksiğiyle zirvenin sahibi olan Genç Dadaşlar bu hafta Manisaspor´un gençlerini 6-0 gibi farklı bir sonuçla geçti. Alt Yapıdan sorumlu yönetici Taner Tugay´ın da izlediği maçta, büyük coşku yaşandı.

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi K3 Nolu sahada oynanan maçta Rakip takım, Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında pozisyon bulamazken, mavi-beyazlı gençler, Manisa Kalesine gol oldu yağdı. Genç Dadaşların golleri, Ahmet Hasan (3), Osman Şahin (1), Alperen Bektaş (1) ve Celal Can´ (1) geldi.

TUGAY´DAN MUTLUSU YOK

U 21´in hemen her maçında bulunan Alt Yapıdan sorumlu yönetici Taner Tugay, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, Genç Dadaşların güzel futbolunu 6 golle taçlandırdığını dile getirerek, ?Çok mutluyuz. Teknik heyetteki arkadaşlarımı, futbolcularımı yürekten kutluyorum. Başarılarıyla, ligdeki konumlarıyla gurur kaynağımız oldular. Bugün Manisa´ya sahada şans vermediler. Skor ne olursa olsun, oyun disiplininden zerre kopmadılar. Hocalarımızın verdiklerini sahaya yansıttılar. Bugün 6-0 gibi farklı bir sonuca imza atarak, güzel futbollarını bu gollerle taçlandırdılar. Ben tekrar hepsine teşekkür ediyorum.? diye konuştu

SÜPER KUPA HEDEFİ

U 21´in hedefine ilişkin de açıklamalarda bulunan Tugay, ?Lig başında yaptığımız planlama bir bir işliyor. Mavi beyazlı camiaya kazandırdığımız bu gençler, gördüğünüz üzere tarih yazıyor.? diyerek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu, Süper Lig U 21 şampiyonuyla Süper Kupa maçı yapmayı çok istediklerini kayda geçti. Tugay, ?U 21 Süper Lig Şampiyonuyla, Süper Kupa mücadelesi vermek istiyoruz. Bunun için şampiyon olmamız gerekiyor. Şuan itibariyle ligde zirvenin sahibiyiz. İnşallah sezon sonu şampiyon olacağız ve Süper Lig Şampiyonuyla Süper Kupa mücadelesi vereceğiz.? dedi