Genç Dadaşlara Bin Maşallah!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor alt yapı takımları oynadıkları lig ve gruplarda aldığı sonuçlarla tarih yazıyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Genç Dadaşlara Bin Maşallah!

Murat ÖZDEMİR

Büyükşehir Belediye Erzurumspor U 21 ekibi Ümraniyespor U 21 ekibini 3-1 mağlup ederek liderliğini korudu. Rakipleri karşısında üstün futboluyla takdir toplayan genç yetenekler, puan cetvelinde 1 maç eksiği olmasına rağmen 24 puanla zirvenin sahibi.

11 Haftada 8 galibiyet 3 mağlubiyet alan U 21 ekibi, rakip kalelere 20 gol bıraktı. Kalesinde ise 11 haftada 12 gol gören mavi beyazlılar, rakip kaleleri en fazla havalandıran ilk 3 takım arasında yer alırken, Ligin en az gol yiyen takımları içerisinde de ilk 5 içerisinde.

TUGAY´IN AÇIKLAMASI

Alt yapı takımlarının elde ettiği başarılara dair konuşan BB Erzurumspor´da alt yapıdan sorumlu yönetici Taner Tugay, Ligin yeni takımı olmalarına rağmen zirvenin sahibi olduklarını, bu başarının mimarı olarak da teknik heyeti gösterdi. Tugay, ?Alt yapı takımlarımız çok önemli başarılara imza atıyor. U 21 ekibimiz bu hafta Ümraniyespor´u ağırladı ve maçı 3-1 kazanarak zirvedeki konumunu korudu. Takdir edersiniz ki bu büyük başarı. Bu başarının mimarları var. 3 yıl önce göreve getirdiğimiz Sefa Yunusoğulları hocam ve ekibi bu başarıda büyük pay sahibi. Yine Erzurum´un yetiştirmiş olduğu bu yıl alt yapıya kazandırdığımız Abdulselam Gökcan Hocam. Çok büyük pay sahibidir.? dedi.

Hocalarının izinde, sözünde ilerleyen, aldıkları eğitimi, sahaya yansıtan genç dadaşları da tebrik eden Tugay, Bizleri onurlandırdılar. Var olsunlar. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.? diye konuştu

12. HAFTA MAÇ SONUÇLARI

MKE ANKARAGÜCÜ 1-1 DENİZLİSPOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR 3-1 ÜMRANİYESPOR

ADANA DEMİRSPOR 0-1 GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ

GRANDMEDICAL MANİSASPOR 1-1 ELAZIĞSPOR

SAMSUNSPOR 1-2 ADANASPOR A.Ş.

BALIKESİRSPOR BALTOK 2-1 ESKİŞEHİRSPOR

ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 0-0 İSTANBULSPOR A.Ş.

GAZİANTEPSPOR 1-2 BOLUSPOR