Genç Osman dediğin 10 numara yetenek

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Antalya´da kampın son gününde Arnavutluk ekibi KF Famurtari ile özel maç yaptı. Mavi beyazlı ekip 81´inci dakikada alt yapının parlayan yıldızı Osman Şahin´in attığı golle maçı 1-0 kazandı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Genç Osman dediğin  10 numara yetenek

Murat ÖZDEMİR

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Antalya kampını galibiyetle noktaladı. Kampın sonun gününde Arnavutluk ekibi KF Famurtari ile hazırlık maçı yapan Erzurumspor, Osman Şahin´in 81´de kaydettiği golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Antalya kampını verimli geçiren mavi beyazlı futbolcular, 2 günlük iznin ardından Erzurum´da top başı yapacak. Antalya´da oldukça yoğun idman programından çıkan mavi beyazlılar Erzurum´da gerçekleştireceği antrenmanlarla ligin ikinci yarısına hazır hale gelecek.

Antalya kampıyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, ?Oldukça verimli bir kamp dönemi geçirdik. Fizik gücü oldukça yüksek bir Erzurumspor için yoğun çalıştık.  Teknik taktik anlamda birbirimizi daha anladık. Şimdi Erzurum´a dönüyoruz. Evimizin iklimini iyi teneffüs edip, kar ve soğuğa adapte olacağız. Kar üzerinde çalışacağız. Ligin ikinci yarısına iddialı bir şekilde başlayıp zirveye ortak olmak en büyük arzumuz.?