Gençlerden müftülüğe anlamlı ziyaret

Erzurum’lu gençler, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle Erzurum İl Müftülüğünü ziyaret etti. 2022 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Palandöken Gençlik Me

Tarih: 07.10.2022 17:35
Gençlerden müftülüğe anlamlı ziyaret

Sinan AYDIN

YAPTIKLARI ESERİ MÜFTÜ YILDIRIM’A HEDİYE ETTİLER

"Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla İl Müftülüğünü ziyaret eden Palandöken Gençlik Merkezi gençlik liderleri ve gönüllü gençler, İl Müftüsü Şahin Yıldırım ve din görevlilerinin haftasını kutlayarak, gençlik merkezinde yaptıkları eseri Müftü Yıldırım’a hediye ettiler. Erzurum İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette gençlerle bir araya gelen Müftü Yıldırım, gençliğin din, toplum ve geleceğimiz için önemine dikkat çekerek öğrencilerle kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

‘GEÇERKEN’ İSİMLİ DERGİYİ HEDİYE ETTİ

Konuşmalarından sonra öğrencilerin sorularını cevaplayan Yıldırım, ziyaretlerinden ötürü gençlere teşekkür ederek, eğitim hayatlarında başarılı olmaları temennisinde bulundu ve gençlere Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çıkan ‘Geçerken’ isimli dergiyi hediye etti. Gerçekleştirilen ziyarette; İl Müftü Yardımcıları Cahit Küçükyıldız ve Müseffa Akbulut ile gençlik koordinatörleri ve gençlik merkezi manevi danışmanı hazır bulundu.