Gençlig Masa Tenisi Kadınlarda Şampiyon Bitlis

Gençlig Masa Tenisi Bölge Finallerinde kadınlarda dereceye giren sporcular belli oldu.

Tarih: 22.04.2024 18:37
Gençlig Masa Tenisi Kadınlarda Şampiyon Bitlis

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Doğu Anadolu Bölgesi'nden 12 ilin Gençlik Merkezi'nin katılımıyla düzenlenen Gençlig Masa Tenisi Bölge Finalleri'nde kadınlar kategorisinde heyecan doruktaydı. Turnuva, Erzurum'da gerçekleşti ve 10 ilin en yetenekli 30 kadın masa tenisçisi mücadele etti. Kıyasıya geçen müsabakalar sonucunda dereceye giren sporcular belli oldu.

Erzurum'da düzenlenen bölge finallerinde kadınlarda zirve, Bitlis'in başarılı sporcusu İlayda Bozkurt'un oldu. Bozkurt, gösterdiği üstün performansla birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu. İkinci sırayı da yine Bitlis'ten Nurdan Közenk elde ederken, üçüncülük ise Iğdır'dan Berfin Kaya'ya gitti. Sporcular, büyük bir rekabetin yaşandığı mücadelelerin ardından başarılarıyla dikkat çekti ve şampiyonada Doğu Anadolu Bölgesi'ni temsil etmeye hak kazandılar.

Derece elde eden sporcular, bir sonraki aşama olan Gençlig Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Doğu Anadolu Bölgesi'ni temsil etme hakkını kazandılar. Şampiyonaya hazırlıklarını sürdüren sporcular, bölge finallerinde sergiledikleri performansı daha da ileriye taşımayı hedefliyorlar.