Gençlig’de Masa Tenisi Bölge Şampiyonu Van

Gençlig Masa Tenisi Bölge Şampiyonası müsabakaları, Erzurum’da tamamlandı.

Tarih: 22.04.2024 18:52
Gençlig’de Masa Tenisi Bölge Şampiyonu Van

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Doğu Anadolu Bölgesi'nde bulunan 12 ilin Gençlik Merkezi, bu yıl ilk kez düzenlenen "Gençlig" adlı organizasyonda bir araya geldi. Gençlik Merkezlerinin rekabet ettiği etkinlikte, Bölge Finalleri müsabakaları Erzurum'da gerçekleştirildi. Erzurum Yakutiye Spor Salonu'nda düzenlenen Gençlig Masa Tenisi Bölge Finalleri'nde, erkekler kategorisinde 12 ilden toplam 36 sporcu mücadele etti.

Yoğun bir rekabetin yaşandığı müsabakalarda, sporcular kıyasıya mücadele etti. Sonuçların belirlendiği müsabakalarda, dereceye giren sporcular belli oldu. Birincilik kürsüsüne Van'dan Safa Karabulut çıkarken, ikinciliği Erzincan'dan Yunus Emre Musullu elde etti. Üçüncülük derecesini ise yine Erzincan'dan Erkan Kara kazandı.

Erzurum'da düzenlenen bu müsabakalarda başarılı olan sporcular, önemli bir başarıya imza attılar. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bu yıl ilk kez organize ettiği turnuva kapsamında düzenlenen bölge finallerini başarıyla tamamlayan sporcular, adlarını Ankara'da gerçekleştirilecek olan Gençlik Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'na yazdırdılar.