Gez mahallesi, dört yol şikâyeti

Hastaneler caddesi, 50.yıl caddesi, İstanbul kapı caddesi ve kombina caddesini birbirine bağlayan Dönel Kavşak, araçlar ve vatandaşlar için tehlikeli bir hal alıyor.

Tarih: 18.12.2023 00:28
Gez mahallesi, dört yol şikâyeti

www.erzurumgunebakis.com/ Sedanur Bingöl

Hastaneler caddesi, 50.yıl caddesi, İstanbul kapı caddesi ve kombina caddesini birbirine bağlayan dört yol dönel Kavşak Sık sık kazaların yaşandığı yer olarak adından söz ettiriyor. Bu duruma sebep olanlar ise gerek mesafeyi kısaltmak için trafik kurallarına uymayarak yeşil ışıkta yaya geçidi yerinden yol üzerinden geçen vatandaşlar ve trafik kurallarına uymayan vatandaşlara sabırsız bir şekilde davranan sürücüler olsa da çevre esnaf yetkililerin bu duruma çözüm bulmasını istiyor.

 “Yolu kısaltmak isteyen vatandaş yaya geçidi yerine kendini yola atıyor ve ister istemez gelen araçlarında seyri değişiyor. Seyri değişen araç diğer araçları da etkilediği için trafik kavgaları, sözlü dalaşmalar, kazalar ve kavgalar meydana geliyor” 

“Merkeze giden en işlek caddelerden birleştiği yer olduğu için çok fazla yoğunluk oluyor dolayısıyla birinin yaptığı bir yanlış bir çok kişiyi etkiliyor” şeklinde konuştular.