Giresunspor’dan bilet jesti

Giresunspor’un, Erzurumspor maçındaki bilet fiyatları belli oldu.

Tarih: 03.11.2023 15:24
Giresunspor’dan bilet jesti

www.erzurumgunebakis.com / Sedanur BİNGÖL

Geçen hafta Erzurumspor’un deplasmanda oynadığı Tuzlaspor maçının bilet fiyatları tepki çekmişti. Tuzla ekibinin belirlediği fiyatlar, Erzurumsporlu taraftarların yoğun eleştirisine sebep olmuştu.  Pazar günü Çotanak Spor Kompleksi’nde konuk olacak Erzurumspor’un taraftarlarına Giresunspor’dan müjdeli haber geldi. Giresunspor deplasman bilet fiyatını 35 TL olarak belirlemesi Erzurumsporlu taraftarlar tarafından sevinçle karşılandı.

TARAFTARLARDAN “GELİYORUZ” AÇIKLAMASI

Giresunspor’un bilet fiyatlarını belirlemesinin ardından sosyal medyadan açıklama yapan birçok Mavi – Beyazlı taraftar, “Tuzlaspor’un aksine Giresunspor’u yapmış olduğu bu hareketten ötürü teşekkür ediyoruz. Pazar günü takımımızı desteklemek için Karadeniz’in güzide şehri Giresun’a gidiyoruz” dediler. 

HASOVA DÜDÜK ÇALACAK

Trendyol 1. Lig’in 11. Haftasında Erzurumspor, deplasmanda Giresunspor’a konuk olacak. Pazar günü oynanacak olan müsabaka, saat 16.00’da başlayacak.  Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanacak olan maçta Gürcan Hasova düdük çalacak. Hasova’nın yardımcılıklarını ise Samet Özkul ve Barış Çiçeksoyu yapacak. Maçta Emre Kaan Çalışkan’da dördüncü hakem olarak görev yapacak.