Gizli rekortmenler!

.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Gizli rekortmenler!

Nesrin Çetinkaya

Erzurum Post-Vergi Dairesi Başkanlığı  2018 vergilendirme dönemi Gelir ve Kurumlar Vergisi rekortmenlerini açıkladı. Birinci sırada ise ismini açıklamak istemeyen bir şirket yer aldı.  Yine aynı şekilde gelir vergisinde de birçok kişi tercihini isminin açıklanmamasından yana kullandı.

KURUMLAR VERGİSİ

2018 vergilendirme dönemi kurumlar vergisi en çok vergi ödeyen ilk 100 mükellef açıklandı. Birinci sırada adının açıklanmasını istemeyen bir şirket yer alırken, en çok vergi ödeyenler listesinde Aras Elektrik  Parakende satış 2, Akgün inşaat 3, Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. 4´üncü sırada yer aldı. 5´inci sırada adı yine adı açıklanmayan bir şirket yer alırken 6´ıncı sırayı Düzgün Marketçilik, 7´inci sırayı  Kar İnşaat, 10´uncu sırayı ise Desni Group aldı.

GELİR VERGİSİ

Erzurum Vergi Dairesi Başkanlığı verilerine göre, 2018 vergilendirme dönemi Gelir Vergisi rekortmeni Zinnur Kaya oldu. Hıfzı Kaplan 2´inci sırayı aldı. 3´üncü sırada isminin açıklanmasını istemeyen bir mükellef bulunurken, Olgun Gör 4´üncü, Kerim ilhan 8´inci, Mehmet Zeki umudum 11´inci, Yılmaz ilhan ise 12´inci oldu.