GÖRSEL SANATLAR SERGİSİ RAĞBET GÖRDÜ

Yakutiye Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan “Görsel Sanatlar Sergisi “ Yakutiye Medresesinde sergilendi.

Tarih: 01.06.2023 19:22 Güncelleme: 01.06.2023 19:22
GÖRSEL SANATLAR SERGİSİ RAĞBET GÖRDÜ

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan KUMRU

Öğrencileri daha mutlu, daha sosyal, görsel algısı gelişmiş ve özgüveni yüksek bireyler olarak yetişmeyi hedeflediklerini ifade eden Erzurum Yakutiye Halk Eğitim Merkezi Resim Öğretmeni Kuddüs Demir, sosyal ve görsel algısını geliştirmek isteyen bireyleri yetiştirmek istediklerini söyledi. 

Demir, “Öncelikle bugün yapılan etkinliğimiz de Yakutiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak ben de resim öğretmenliği görevini yapıyorum. Erzurum’un Unutulmuş Mutfak Lezzetlerinin Tanıtılması Programı’nda, biz de Yakutiye Halk Eğitim Merkezi olarak kursiyerlerimizin çalışmalarını Yakutiye Medresesi alanında sergiledik. Her dönem bu çalışmalarımızı sergiliyoruz. Bizim burada ki amaç farkındalık oluşturmaktır. Erzurum olarak kültürel bir şehire sahibiz. Öğrencilerimizin daha mutlu, daha sosyal, görsel algısı gelişmiş ve özgüveni yüksek bireyler olarak yetişmelerini hedefliyoruz. Bu gibi etkinliklerle de gençlerimizi teşvik etmeye ve yönlendirmektir. Özellikle yetenekli gençlerimizi Güzel Sanatlar Lisesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi’ne yönlendirmektir. Bu amaçla da birçok öğrencimizi yetiştirdik. Bu gibi sergilerde de halkla bütünleştirerek çalışmalarımızı sunuyoruz.” dedi