Göztepe Taraftarlarından Dadaşlara Teşekkür

Hafta sonu oynanan B.B Erzurumspor Göztepe maçı, skorun haricinde Erzurumspor taraftarının misafirperverliği ile de Türkiye genelinde konuşuldu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Göztepe Taraftarlarından Dadaşlara Teşekkür

Sinan AYDIN

Göztepe´nin İzmirli taraftarları, Erzurum deplasmanı İçin ?Bu Yaşımıza Kadar Görebildiğimiz En Güzel Deplasmanlardan Biriydi? İfadelerini Kullandılar.  Bir taraftarın sosyal medya hesabından yaptığı teşekkür paylaşımı, gerek Facebook´ta gerek ise Instagram´da çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Spor Toto Süper Lig´in 12. haftasında B.B. Erzurumspor Kazım Karabekir Stadyumunda Göztepe´yi ağırladı. 2-1 Erzurumspor´un üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada taraftarların bir birlerine olan sevgi gösterileri görülmeye değerdi.

O TARAFTARIN MESAJI ŞÖYLE

Erzurumluların misafirperverliği karşısında Göztepe taraftar sayfası @göztepecom şu ifadeleri kullandı: ?Kimimiz dünden, kimimiz sabahtan beri Erzurum´dayız, maçta bitti kimimiz dönüş yollarına düştük kimimiz akşam ettik. Ama Göztepe´mizle bir kez daha gurur duyduk?Erzurumspor taraftarı, Erzurum halkı ve Erzurum esnafı ile eskilerimiz o kadar güzel dostane bir bağ oluşturmuş ki formalarımızla atkılarımızla Erzurum sokaklarında sanki kendi semtimiz gibi dolaşıp karşılaştığımız Erzurum taraftarı ile fotoğraflar çekilebiliyoruz ve ayak üstü güzel hoş sohbetler edebiliyoruz?

Esnafına ayrı parantez geçmek istiyoruz bizleri görenler kapalılarını açıp çaya, yemeğe davet etmeleri belki de bu yaşımıza kadar görebildiğimiz en güzel deplasmanlardan biriydi...Teşekkürü borç bilip İzmir´e deplasmanında görüşmek üzere..Erzurumspor taraftarına, Erzurum Esnafına ve Erzurum halkına yürekten teşekkür ederiz??

 

İŞTE PAYLAŞIMA YAPILAN YORUMLARDAN BAZILARI

·          

·         sonce1925

Aynen öyle yoldan geçenler ihtiyacımız varmı diye soruyor maçtan sonra atkımızla formalarımızla çok rahat dolaştık esnafa gerçekten ayrı parantez açılmalı sohbetleri çok hoş çok misafirperver erzurum halkına ve taraftarına teşekkürler.

·         halilergin_35

Bunlar güzel şeyler. Ama 2000 senesinde nisan ayında 9 kişiyle Fenerbahçeyi deplasmanda 3-2 yenmiştik. Ertesi hafta izmirde kendi sahamızda Erzurumspora 4-1 yenilmiştik. 116 kişi gözaltına alınmıştı. Eskiler iyi bilir. Bu günlerin kıymetini bilmek lazım.

·         sezerfigen1907

spor ve futbol centilmenlik ve ahlakla ayrı bir güzel...bravo çocukluğumun geçtiği semtimin takımı,örnek ve doğru yoldayız...fanatik fenerliyim ama kalbimin yarısı hep sizle.

·         ahmetdilaverzumbuller

Teşekkürler erzurum

·         placebo2508

Erzurum Türk´ün yıkılmayan kalesidir, yobazlardan da temizlenmeye çalışıyor, o ülkenin sorunu. İzmir´deki maçta pkk diye bağırmayın yeter.

·         emirdemr53

@placebo2508 ne pkk sı gardaşım erzurum da pkk nın p sini diyecek adamı ipe gererler Türkün yıkılmaz kalesidir Erzurum. "Efesi vardır İzmirin, Erzurumun Dadaşı, Eğilmez Türkün başı.