Güreşin Enleri Belli Oldu

Palandöken Spor Salonu’nda düzenlenen Okul Sporları Güreş Serbest Stil İl Birinciliği’nde dereceye giren sporcular belli oldu.

Tarih: 26.01.2024 14:54
Güreşin Enleri Belli Oldu

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Güreş Serbest Stil İl Birinciliği'nde zaferin sahipleri belli oldu. Birbirinden çekişmeli geçen müsabakalarda, Erzurum'dan katılan birçok okulun sporcuları, kendi sikletlerinde birincilik elde ederek gruplarda ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Turnuvanın sonucunda 57 kilogramda Halil İbrahim Uzun, 61 kilogramda Hamza Toraman, 65 kilogramda Adilhan Elçin, 71 kilogramda Azat Durmuş, 74 kilogramda Muhammet Lütfü Koçak, 79 kilogramda Ömer Kaya, 86 kilogramda Fatih Yaşarbaş, 92 kilogramda Altuğ Ergedik ve 97 kilogramda Uğur Çakmak birinci olarak büyük bir başarı elde ettiler.

Toplamda 9 farklı siklette birinciliği kazanan sporcular, şehrimizi gruplarda gururla temsil edecek. Turnuvanın ardından sporcular, kendi kategorilerindeki başarılarıyla dikkat çekerek güreş dünyasında önemli bir adım attılar. Sporcular, bir sonraki aşama olan grup müsabakalarında Erzurum'u en iyi şekilde temsil etmek için hazırlıklarını sürdürüyor.