GÜZELLİK MERKEZİ GÖRKEMLİ TÖRENLE AÇILDI

Serap Ağar Güzellik Merkezi, Erzurum’un Yakutiye İlçesine bağlı Şehristan konutlarında görkemli törenle açıldı.

Tarih: 18.06.2023 19:23
GÜZELLİK MERKEZİ GÖRKEMLİ TÖRENLE AÇILDI

www.erzurumgunebakis.com/ Berivan POLAT

Güzellik merkezinin açılış törenine Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Koçan, Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Erzurum Berberler Ve Kuaförler Odası Başkanı Emre Torungil ile birlikte birçok davetli katılırken açılış kurdelesini hep birlikte kestiler. Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu davetliler de katıldı.

Açılan güzellik merkezinde cilt bakımı, protez tırnak, kuaför hizmetimiz, kalıcı makyaj hizmetleri verileceğini ifade eden Güzellik merkezinin işletmecisi Serap Ağar, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet verileceğini söyledi.

Ağar, “Müşterilerimiz güzellik merkezimize gönül rahatlığı ile gelebilirler. Güzelliği seven tüm Kendine değer veren bayan bireyleri salonumuza davet ediyorum.  Bakımlı olmak, güzel görünmek artık her kadının en doğal hakkı. Tüm kadınlara korkmadan hayallerinin peşinden gitmelerini öneriyorum. Ama biz merkezimize kadınlar kadar kendisine ve yaşam kalitesine önem veren beyleri de bekliyoruz Öncelikle Erzurum halkına çok teşekkür ediyoruz. Açtığımız Serap Ağar güzellik merkezimiz de cilt bakımı, protez tırnak, kuaför hizmetimiz, kalıcı makyaj hizmetimiz, masaj hizmetimiz ve zayıflamaya yardımcı olan aletlerimiz bulunuyor.  Yarından itibaren hizmete başlıyoruz. Amaç her geçen gün büyüyerek, doğru işler yaparak doğru bir şekilde sizleri mutlu ederek büyümek emin adımlarla ilerliyoruz. Güzellik Merkezimiz kurumsal bir şekilde büyütüp ve tek seansta inanılmaz sonuçlar alacağınız, uygun bütçelerle sonuç alabileceğiniz, meşgul etmeyip mutlu edeceğimiz sonuçları sizlere sunmak için buradayız. Bugün bu açılışta bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum, varlıkları benim için gerçekten büyük bir güçtür.”