Hafızlar ve velileri sabah namazında buluştu

Tivnikli Hafız İmam-Hatip Ortaokulu ve Kur'an Kursunda okuyan hafızlar ve velileri,  cemaatle Darulfünun Camiinde buluştu. Kur'an Tilavetleri, sohbet, ilahi sunumları ve dua ile program tamamlandı.

Tarih: 21.11.2022 12:30 Güncelleme: 21.11.2022 12:30
Hafızlar ve velileri sabah namazında buluştu

Sinan AYDIN

Erzurum Müftülüğü ve mvrkez ilçe Müftülükleri, camilerde sabah namazı buluşmaları etkinlikleri düzenleyerek Kur'an kursu öğrencilerini cemaatle buluşturuyor. Bu kapsamda merkez Yakutiye ilçesinde Tivnikli Hafız İmam-Hatip Ortaokulu ve Kur'an Kursunda okuyan hafızlar ve velileri,  cemaatle Darulfünun Camiinde buluştu. Sabah namazı buluşmalarına, Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar'da katıldı.

NAMAZ SONRASI ÇORBA VE KAHVALTI İKRAM EDİLDİ

Sabah namazı buluşmaları kapsamında düzenlenen program kapsamında, sabah namazının kılınmasının ardından Darulfünun Camiinde Kur'an Tilavetleri, sohbet, ilahi sunumları ve dua ile program tamamlandı. Yakutiye Belediye Başkanı Dr.Mahmut Uçar, hafızlar, ailelvri ve cemamale program sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi. Programın sonunda, Yakutiye Belediyesi tarafından katılımcılara çorba ve kahvaltı ikram edildi.

YAKUTİYE MÜFTÜLÜĞÜNDEN TEŞEKKÜR

Konu ile ilgili Yakutiye Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, şöyle denildi:  " Sabah namazında buluştuk. Tivnikli Hafız İmam-Hatip Ortaokulu ve Kur'an Kursumuzda okuyan hafızlarımız, velilerimiz cemaatimizle Darulfünun Camide buluştuk. Kur'an Tilavetleri, sohbet, ilahi sunumları ve dua ile tamamlanan programın sonunda, Yakutiye Belediyemizce çorba ve kahvaltı ikram edildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz."