Hakan Koç tarih yazdı

Mersin’de düzenlenen Üniversite Sporları Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda E.T.Ü.’lü Hakan Koç’un performansı büyük takdir topladı.

Tarih: 19.02.2024 16:27
Hakan Koç tarih yazdı

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Mersin'de düzenlenen Üniversite Sporları Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda, Erzurum Teknik Üniversitesi öğrencisi Hakan Koç, muhteşem performansıyla damga vurdu. 16-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen şampiyonada Hakan Koç, rakipleri karşısında gösterdiği üstün performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Milli Kick Boksçu Hakan Koç, turnuvada çıktığı bütün maçlardan galibiyetle ayrılarak adını finale yazdırdı. Final karşılaşmasında da rakibine üstün bir performans sergileyen Koç, şampiyonluk unvanını elde etti ve altın madalyanın ve şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Erzurum Teknik Üniversitesi adına elde ettiği bu zafer, Hakan Koç'un kişisel başarısının yanı sıra üniversite camiası için de büyük bir gurur kaynağı oldu.

Hakan Koç, mücadeleci ruhu ve disiplinli çalışmalarıyla dikkat çekerken, elde ettiği Türkiye Şampiyonluğu ile adını Türk kick boks sahnesinde bir kez daha duyurmayı başardı. Sporcular arasındaki rekabetin en üst seviyede yaşandığı şampiyonada ortaya koyduğu performansla Hakan Koç, sporseverlerden ve spor camiasından büyük takdir topladı.