Halı Yıkama fiyatlarında belirgin artışlar gözlemleniyor.

Erzurum’da halı yıkama sektörü, ev ve iş yerlerinin temizlik ihtiyaçlarını karşılayan önemli bir hizmet sektörü olarak öne çıkıyorken, son yıllarda, halı yıkama hizmetlerine olan talepte gözle görülür bir artış yaşanıyor.

Tarih: 20.04.2024 23:07 Güncelleme: 21.04.2024 01:25
Halı Yıkama fiyatlarında belirgin artışlar gözlemleniyor.

www.erzurumgunebakis.com/ Sedanur Bingöl

Halılar, toz, kir, bakteri ve alerjenlerin birikmesine oldukça müsait oldukları için düzenli olarak temizlenmedikleri takdirde sağlık sorunlarına yol açabiliyorlar. Halk sağlığıyla ilgili endişelerin artmasıyla birlikte, evlerde halılar düzenli olarak temizleniyorken, son yıllarda vatandaşlar halılarının düzenli aralıklarla profesyonelce temizlenmesi için halı yıkamacıları tercih ediyorlar. 

Halı yıkama işletmeleri de bu artan talebe cevap vermek için hizmetlerini geliştiriyorlar. Geleneksel halı yıkama yöntemlerinin yanı sıra, daha modern ve etkili temizlik teknikleri kullanarak müşterilerine daha hijyenik ve güvenilir hizmetler sunan halı yıkamacıları, temizlik sektörünün, müşteri memnuniyeti ve sağlık odaklı hizmetlerle gelecekte de büyümeye devam edeceğini belirtiyorlar. 

Yıkama fiyatlarında belirgin bir artış gözlemleniyor. 

Temizlik malzemeleri, su ve elektrik gibi girdi maliyetler arttıkça, bu artışı tüketicilere yansıtmak zorunda kaldıklarını ifade eden halı yıkama işletmeleri, kaliteli hizmet sunmak adına yatırımlar yapmak zorunda kaldıklarını belirtirken, Tüketicilerin farklı halı yıkama işletmelerini karşılaştırmak ve en uygun fiyatı sunanı tercih etmelerini önerdiler. Ancak fiyatın yanı sıra, kalite ve güvenilirliğin de göz önünde bulundurması gerektiğini vurgulayan yıkamacılar, “düşük fiyatlar bazen düşük kaliteyle de ilişkilendirilebilir, bu nedenle ucuz olduğu için kaliteden ödün vermemek önemlidir” diye aktardılar. 

Erzurum’da Halı yıkama fiyatları nedir?

Fiyatlardaki artış tüketicileri etkilemeye devam ediyorken Erzurum’da halı yıkamanın fiyatları ise normal halılarda metresi 40 TL’den, Yün, Isparta ve Çin halılarının metresi 60 TL’den, yolluklar ise 40 TL’den yapılıyor.