HALK PİDE´YE BÜYÜK İLGİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek Büfelerinde Ramazan Ayı’nın vazgeçilmezi olan pide satışına başladı. 10TL’den satılan pideler vatandaştan yoğun ilgi görüyor.

Tarih: 19.03.2024 19:27 Güncelleme: 20.03.2024 11:15
HALK PİDE´YE BÜYÜK İLGİ

www.erzurumgunebakis.com / İhsan KUMRU

Her Ramazanda on binlerce hanede sofraların tercihi olan Halk Pide, uygun fiyatı ve lezzeti ile bu Ramazan da vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Vatandaşların ucuz ekmek ve pideye ulaşabilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Erzurum Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşların ekonomisine katkıda bulunmayı amaçladıklarını söylediler.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri,”  Hijyenik ve steril ortamlarda üretim yapan Halk Ekmek Fabrikalarımızdan vatandaşlarımızın sofrasına uygun fiyatlı ve lezzetli pidelerimizi ulaştırmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımız Ramazan pidelerimizi, satış noktalarımızdan uygun fiyatlarla temin edebilirler. Tüm vatandaşlarımızın en iyiyi hak ettiğini bilerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza kaliteli ve sağlıklı ekmek ulaştırmak için Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Halk Ekmek Fabrikası Projesi halkın gönlüne dokunan önemli bir hizmet oldu. Halk Ekmek Fabrikası’nda Ramazan ayı boyunca Ramazan pidesi üretimi yapılıyor.   Halk Pidemiz ile vatandaşımızın sofrasına bir nebze de olsa katkı sunabiliyoruz.  Halk Ekmek fabrikalarımızdan vatandaşlarımızın sofrasına uygun fiyatlı ve lezzetli pidelerimizi ulaştırmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımız, hijyenik ortamda üretilen pidelerimizi, satış noktalarımızdan temin edebilirler. Vatandaşlarımızın en iyiyi hak ettiğini bilerek çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Halk Ekmek satış noktalarından alışveriş yapan vatandaşlar, Halk Ekmek uygulamasından memnun olduklarını dile getirdiler.