Hasret bitiyor

B.B Erzurumspor 3 aylık bir aranın ardından yarın İstanbulspor ile oynayacağı maç ile yeni sezona merhaba diyecek. Maç biletleri satışa çıktı, taraftar büyük bir heyecanla maç saatini beklemeye başladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Hasret bitiyor

Sinan AYDIN

Yeni sezon hazırlıklarını 3 ayrı kamp dönemi ile tamamlayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yarın evinde misafir edeceği İstanbulspor maçı ile hasreti sona erdiriyor. TFF 1. Lig ekiplerinden B.B Erzurumspor, yeniden süper Lige yükselmek için şampiyonluk parolasıyla start veriyor. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer yönetiminde ikisi içeride birisi Topuk yaylasında olmak üzere 3 ayrı kamp  dönemi geçiren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Süper ligde iken elinde bulunan önemli isimleri kadroda tutup 14 yeni oyuncu takviye ederek TFF 1. Ligin en güçlü ekipleri arasında yerini aldı.

TARAFTAR SABIRSIZLIKLA MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

Spor otoriteleri tarafından da en iddialı 3-4 takım arasında gösterilen B.B Erzurumspor, Pazar günü evinde oynayacağı İstanbulspor maçı ile yeni sezona merhaba diyecek. Yaklaşık 3 aylık bir aradan sonra farklı bir ligde taraftarları ile buluşacak olan mavi beyazlı takımda, taraftarlar sabırsızlıkla maç saatini beklemeye başladı. Süper ligde de taraftarı ile gönüllerde taht kuran Erzurumspor, yeniden süper lige dönmek için iddialı bir şekilde yeni sezona hazırlandı.

BİLETLER SATIŞA SUNULDU

B.B Erzurumspor, İstanbulspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. Başta forvet hattı olmak üzere orta saha ve defans hattını yeni isimlerle güçlendiren mavi beyazlı takım, yarın oynayacağı İstanbulspor maçından mutlak galibiyetle ayrılıp sezona moralli başlamak istiyor. Bu arada B.B Erzurumspor ? İstanbulspor maç biletleri de dün itibarı ile satışa sunuldu. Kale arkası 10 TL, Maraton 20 TL ve Kapalı A-B 30 TL olarak açıklanan biletlere yoğun ilgi bekleniyor. B.B Erzurumspor taraftarları da maç öncesi bir dizi kereografi hazırlayacak.