Hastane personeline Radyoloji günü ziyareti

Erzurum Şehir Hastanesi Başhekimi Dr.Öğr.Üyesi İbrahim Hakkı Tör, Radyoloji Uzmanları,Tekniker ve Teknisyenleri görevleri başında ziyaret ederek günlerini kutladılar.

Tarih: 10.11.2022 12:08 Güncelleme: 10.11.2022 12:08
Hastane personeline Radyoloji günü ziyareti

Sinan AYDIN

8 Kasım Dünya Radyoloji günü münasebetiyle Erzurum Şehir Hastanesi Başhekimi Dr.Öğr.Üyesi İbrahim Hakkı Tör ve Hastane yöneticileri, Radyoloji Uzmanları,Tekniker ve Teknisyenleri görevleri başında ziyaret ederek günlerini kutladılar. Başhekim İbrahim Hakkı Tör,  Radyoloji Uzmanları,Tekniker ve Teknisyenlerin 8 Kasım Dünya Radyoloji gününü kutlayıp çalışmalarında başarılar dilvdi. Konu ile ilgili yapılan açıklamada, '' Dünya Radyoloji günü nedeni ile Radyoloji çalışanlarımızın gününü kutluyoruz ve Özdeğerlendirmede gösterdikleri özen için kalite yönetim birimi olarak  hepsine çok teşekkür ediyoruz. Tüm Radyoloji bölüm çalışanlarımızın 'Dünya Radyoloji Günü' kutlu olsun." 

HASTALARA 'GMİŞ OLSUN' ZİYARE

Şehir Hastanesi Başhekimi İbrahim Hakkı Tör, ayrıca hastanvde yatan hastaalrı da ziyaret ederek gmiş olsun dileklerini iletti. Başhekim Tör ve yöneticiler, rutin hasta ve çalışan ziyaretlerine devam dün de devam etti. B blokta bulunan servis ziyaret edildi. Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Başhekim Tör, hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet ederek onların görüş ve önerilerini dinledi. Trö ayrıca tüm hastane çalışanları ile de sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.