Hayda Dadaşlar B.B Erzurumspor´a destek zamanı

Erzurumspor için pamuk eller cebe

Tarih: 01.01.0001 00:00
Hayda Dadaşlar B.B Erzurumspor´a destek zamanı

Sinan AYDIN

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken maddi anlamda da taraftarından destek almak için SMS kampanyasına start verdi. 1 milyon SMS´in hedeflendiği kampanyanın başlangıç duyurusunu, kulüp başkanın Hüseyin Üneş yaptı. Tesislerde takıma dahil edilen yeni futbolcularla ilgili imza törenine katılan Başkan Üneş, tören sonrası yaptığı basın toplantısında SMS kampanyasını da başlattıklarını duyurdu.

KULÜBÜN ACİL PARAYA İHTİYACI VAR

Büyük Erzurumspor taraftarının hem kendileri hem de diğer illerden tanıdım eş dost akrabalarını SMS kampanyasına yönlendirmesini isteyen Hüseyin Üneş, ?? Süper lige çıkmak için kadromuzu genişlettik. Şu an bulunduğumuz ligde en derin kadrosu olan takım B.B Erzurumspor. Amacımız 7 ay ara vereceğimiz süper lige bir daha düşmemek üzere geri dönmek. Her şeyin başında da ekonomik durum geliyor. Şuan takımdan giden yabancı futbolcuların hepsi ile anlaşarak yollarımız ayırdık ancak bizden önceki dönemde alınan ve anlaşmazlığa düşülerek gönderilmiş olan futbolcularla devam eden mahkeme süreçleri var. Bu mahkemelerden yüzde yüz kaybedeceğimiz mahkemeler var.

BAĞIŞ YAZ 2527´YE GÖNDER?HEDEF 1 MİLYON SMS

Alacağı olan futbolcu ya da kulüplere acil ödenmesi gereken paralar var. Eğer bu ödemeler yapılmaz ise takımımıza transfer yasağı da getirilecek. Tüm sorunların çözümü için para lazım. Bu anlamda da vefakar Erzurumspor taraftarının Erzurumsporumuzun yanında olacağına inanıyorum´´ diye konuştu. Üneş, hedeflerinin 1 milyon SMS olduğunu ifade ederek taraftarlardan kendileri eşleri çocukları, arkadaşları ve hatta arkadaşlarının arkadaşlarını Erzurumspor´a bağış SMS kampanyasına ikna etmelerini istedi. Bağış kampanyası çerçevesinde Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone´dan BAĞIŞ yazıp 2527´ye gönderilen ve SMS başına 10 TL para miktarı ile Erzurumspor´a bağışta bulunulmuş olunacak.