HAYDİ DADAŞLAR MAÇA

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bugün kendi evinde Çayku Rizespor ile çok önemli bir maça çıkıyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
HAYDİ DADAŞLAR  MAÇA

Murat ÖZDEMİR

 Ligin ikinci uyarısının başlaması sonrası üst sıralara yükselip hem liderlik yarışına ortak olmak hem de play of şansını sürdürmek isteyen Mavi Beyazlı takımda, puan kaybına tahammül yok. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Teknik Patron Altıparmak, ?Taraftarımızın da desteği ile zafer bizim olacak? dedi. İddialı açıklamalarda bulunan Mehmet Altıparmak, ??Galibiyet için talebelerime güveniyorum. Taraftarın da desteği ile sahadan üç puanla ayrılan taraf olacağımıza inanıyorum´´ dedi.

TARAFTAR HEYECANLA MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

Mavi beyazlı taraftarlarda özellikle sosyal medyadan organize olarak maç saatini beklemeye başladı. Yapılan paylaşımlarla birbirlerine ?Haydi Maça´ daveti gönderen taraftarlar, ilginç görsellerle de Rize Spor maçına ne kadar konsantre olduklarını gözler önüne seriyorlar. Sosyal paylaşım sitesi Facebook´ta ?Erzurum Erzurum´ ismiyle açılan bir hesapta, bir bebeğe Mavi Beyaz forma giydirilerek çekilen bir fotoğraf paylaşılarak, ??İYİ GECELER BÜYÜK #ERZURUMSPOR TARAFTARLARI..!´ açıklaması yapılarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor´a destek isteniyor.

ÜCRETSİZ PASSOLİG KARTI DAĞITILDI

Dadaşlar Grubu adlı hesaptan ise, Büyük Erzurumspor Taraftarı. Takımımızın Yine Bizlere İhtiyacı Var´ açıklaması paylaşılarak , ?? Yarın Akşam Takımımızın Zorlu Rizespor Maçı Öncesi Moral ve Motive Etmek Adına Erzurumspor Tesislerinde Buluşuyoruz. Başka Erzurum ve Başka Erzurumspor Yok Hep Birlikte El Ele Gönül Gönüle Yürek Yüreğe Birlik Olup Takımıza Desteğimizi Vereceğiz. Bu Organizasyonda Sende Olmak İstiyorsan Cuma Saat 18:00 da Erzurumspor Tesislerinde Buluşalım..´ daveti yapılarak destek istendi. Bu arada Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve B.B. Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen´in ?Ücretsiz Passolig Jesti´ sonrası, dün 2 gişe oluşturularak 6 adet makineden dağıtım yapıldı. 3 makine havuz başına, 3 makinede Kazım Karabekir Stadyumunda hizmet verdi. Mavi Beyazlı yönetim de Çaykur Rizespor maçının büyük önem arzetiğini açıklayarak tüm taraftarları maça davet etti.