Haydi Çocuklar Camiye!

Erkek çocuklar camilerde, kız çocuklar ise evlerinde aileleriyle namazlarını eda ettiklerini fotoğraflarla ilgililere aktarıyor.

Tarih: 30.01.2022 19:18
Haydi Çocuklar Camiye!

Sinan AYDIN 

Türkiye genelinde hayata geçirilen ve Erzurum’da da uygulanan ‘Haydi Çocuklar Camiye’ etkinliği, aileler ve çocuklar arasında tatlı heyecanlara vesile oluyor. Erzurum İl Müftülüğüne bağlı ilçe müftülükleri, sosyal ağlarından çocukların camilerden fotoğraflarını paylaşarak farklı heyecana heyecan katıyorlar. İlgililer erkek çocuklar camilerde, kız çocuklar ise evlerinde aileleriyle namazlarını eda ettiklerini aktarıyor.

YAKUTİYE MÜFTÜLÜĞÜNDE SÜRPRİZ HEDİYELER VAR!

Erzurum Yakutiye İlçe Müftülüğü, ilk ve ortaokul öğrencilerinin katılacağı ‘Haydi Çocuklar Camiye’ etkinliği ile erkek çocukların kendilerine en yakın cami görevlisine müracaat ettiklerini, kız öğrencilerin ise sosyal ağlarından paylaşılan iletişim numaralarıyla iletişime geçtiklerini paylaşıyor. Sürpriz hediyeleri kazanacak çocukların vakit namazlara verilen puanlar ile belirleneceği etkinliğin ödül töreni için yer ve zaman ilgili kurum sosyal ağlarından duyurulacak.