Haydi Dadaş maç başlıyor

Bugün evinde Göztepe ile karşılaşacak olan Erzurumspor, maçı kazanıp tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor. Kulübün resmi hesaplarından yağılan çağrıda, taraftarlar davet edildi.

Tarih: 20.01.2023 17:41 Güncelleme: 20.01.2023 17:42
Haydi Dadaş maç başlıyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında bugün Göztepe ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Kazım Karabeki stadyumunda İzmir temsilcisi Göztepe'yi konuk edecek olan Erzurumspor, bu maçı kazanıp rakibi ile puanları eşitlemek ve tehlike hattından uzaklaşmak istiyor. Dünkü son antrenmanda oyuncularına Göztepe'nin artılarını ve eksilerini anlatan Muzaffer hoca, bu maçta sahada görmek istediği oyun kurgusunu oyuncularına anlattı. 

HAYDİ DADAŞLAR HERKES MAÇA

Erzurumspor kulübü, sosyal medya hesaplarından yaptığı çağrıda, tüm taraftarları bugün oynanacak maça davet etti. Yapılan çağdırda, '' Bu zorlu ve çetin mücadelemizde en çok size ihtiyacımız var. Cumartesi günü Kazım Karabekir’de buluşalım '' denildi. Taraftarlar ise, mavi beyazlı takımı zor günlerinde yalnız bırakmayıp destek olmak için sosyal medyadan, ' Göztepe maçında herkes stadyuma' sloganı ile çağrışımlar yaparak tüm Erzumluları maça devet ediyorlar. 

MAÇIN HAKEMİ ERDEM MERTOĞLU 

Erzurumspor ile Göztepe, Spor Toto 1. Ligin 21. haftasına Kazım Karabekir stadyumunda karşı karşıya gelecek. Bugün saat 13.30'da oynanacak olan maçı, Erdem Mertoğlu yönetecek. Erzurumspor’un bugün sahasında oynayacağı Göztepe karşılaşmasını Erdem Mertoğlu yönetecek. Maçta, Serdar Soydan birinci yardımcı, Sabri Öğe ikinci yardımcı hakem olarak görev alacak. Karşılaşmada dördüncü hakemliği Burak Olcar üstlenecek.