Hazırlıklar tamam hedef 3 puan

Hafta boyunca Altınordu maçına hazırlanan Erzurumspor'da, tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı. Mavi Beyazlılar, üç puan alarak rakipleri ile arasındaki puan farkını açıp, düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

Tarih: 16.12.2022 17:45
Hazırlıklar tamam hedef 3 puan

Sinan AYDIN

Yarın Kazım Karabekir stadyumunda Altınordu takımını ağırlayacak olan Erzurumspor, bugün son bir antrenman yaparak hazırlıklarını tamamlamış olacak. Dadaşlarda tek hedef üç puan almak. Spor Toto 1. ligin 18'inci haftasında İzmir temsilcisi Altınordu ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklaırnı büyük ölçüde tamamladı.

DADAŞ POTADAN UZAKLAŞMAK İSTİYOR

Gençlerbirliği galibiyeti sonrası puanını 17’ye yükselten Erzurumspor, Altınordu maçını da kazanarak rakipleri ile arasındaki puan farkını açıp küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor. Seri galibiyetler başlatmak isteyen Erzurumsporlu futbolcular, dünkü antrenmanda taktik çalıştı. Roshauvel ve Batutan'ın sakatlıkları nedeniyle katılamadığı antrenmanda, teknik sorumlu Muzaffer Bilazer, futbolcularına Altınordu takımının eksilerini ve artılarını anlattı. Rakibin genç isimlerin ağırlıkta olduğu ve çok koşan bir kadroya sahip olduğunu hatırlatan Muzaffer hoca, tüm önlemlerini almak istiyor. Bilazer, Altınordu takımının savunma arkasına atılan toplarına da özel önlem almayı düşünüyor. Spor Totot 1. Ligin 18. hafta maçında, Erzurumspor ile Altınordu takımları karşılaşacak. 18 Aralık Pazar Günü saat 13.30'da Kazım Karabekir stadyumunda oynanacak maçı, Murat Erdoğan yönetecek.