Hedefleri taraftara yeni yıl hediyesi vermek

Pazar günü ligin 2. yarısının ilk maçında Menemenspor'u konuk edecek olan Erzurumspor'da durmak yok.

Tarih: 06.01.2022 18:24
Hedefleri taraftara yeni yıl hediyesi vermek

Sinan AYDIN

Spor toto 1. Ligin ilk yarısında topladığı 36 puan ile üçüncü sırada yer alan Erzurumspor'da gözler ikinci yarı maçlarına çevrildi. Ligin 20. hafta maçında Pazar günü yeni yılın ilk resmi müsabakasında Menemenspor ile karşılaşacak olan mavi beyazlı takım, hem rövanşı almak hem de taraftarına yeni yıl hediyezi olarak 3 puan vermek istiyor.

SAKATLIKLARI GEÇEN 3 İSİM OYNAYABİLİR DURUMDA

Kulüp tesislerinde antrenmanlarına devam eden Erzurumspor'da, sakatlıkları geçen Eren Tozlu, Mustafa Yumlu ve Mustafa Akbaş da takımla birlikte çalışmalara katıldı. Takımda tek eksik olan Aly Malle ile ilgili de henüz bir açıklama yapılmadı. Teknik Direktör Erkan Sözeri, Pazar günü konuk edecekleri Menemenspor'un genç ve diri bir takım olduğunu hatırlatarak oyuncularından dikkatli olmalarını ve rehavete kapılmadan mücadvle etmelerini istedi.

ERKAN SÖZERİ: YİNE ZOR BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ

Her zaman temkinli davranan tecrübeli hoca Erkan Sözeri, "Yine zor bir maça çıkacağız. Ancak bizim için önemli olan yeni yılın ilk maçında camiaya galibiyet hediye etmek. Takım olarak çalışmalarımızı yüksek bir tempoda sürdürüyoruz. Sakatlıklarını atlatan arkadaşlarımızın da aramıza katılması ile morallerimiz daha da yükseldi. İnşallah Pazar günü Menemenspor'u mağlup ederek Süper Lig yolunda bir engeli daha aşmış olacağız. Bu müsabaka öncesi taraftarlarımızın tribünlerdeki yerlerini alarak bizlere destek vermesini istiyoruz " şeklinde konuştu.