Hentbolun şampiyonlarından Rize’ye çıkarma

Erzurum'un gururları Rize'ye Yol Aldı.

Tarih: 20.12.2023 16:16
Hentbolun şampiyonlarından Rize’ye çıkarma

www.erzurumgunebakis.com/ Halil İbrahim Aktaş 

Erzurum'un gururları Rize'ye Yol Aldı. Okul Sporları Hentbol Gençler A Grup müsabakaları Erzurum, genç hentbolcularının başarılarına tanıklık ediyor. Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Hentbol Genç A Erkekler - Kızlar İl Birinciliği'nde heyecan doruktaydı. Kızlarda zirveye çıkan ekip Oltu İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, erkeklerde ise şampiyon olan Sultan Abdulhamid Raylı Sistemler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, büyük bir başarıya imza attı.

Şampiyon olan ekipler, bir sonraki aşama olan grup maçları için Rize'ye yola çıktılar. Rize'de düzenlenecek olan grup müsabakalarında, Erzurum'u gururla temsil edecek olan Oltu İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız takımı ile Sultan Abdulhamid Raylı Sistemler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi erkek takımı, 4 ilin rekabet edeceği mücadelelerde boy gösterecek.

Kızlarda ve erkeklerde gruplara katılan temsilcilerimiz, grubu lider tamamlamaları halinde Okul Sporları Hentbol Türkiye Şampiyonası'na gitme hakkını elde edecekler. Erzurumlu sporcular, bu büyük mücadelede gösterdikleri performansla sadece kendi illerini değil, aynı zamanda Türkiye genelinde de adlarını duyurma fırsatını yakalayacaklar.