Hikmet Karaca ESOB'a adaylığını açıkladı

Erzurum'un sevilen ve sayılan esnaflarından biri olan Matbaa-Kırtasiye ve Tabelacılar Odası Başkanı Hikmet Karaca, ESOB Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Tarih: 26.01.2022 18:45
Hikmet Karaca ESOB

Sinan AYDIN

Erzurum Matbaa-Kırtasiye ve Tabelacılar Odası Başkanı Hikmet Karaca, Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanlığı'na (ESOB) aday olduğunu açıkladı. Esnafların sorunlarını her platformda cesurca dile getirip birçok sorunun çözümüne önayak olan Erzurum'un sevilen ve sayılan esnaflarından biri olan Matbaa-Kırtasiye ve Tabelacılar Odası Başkanı Hikmet Karaca, gelen yoğun talep ve destekler sonrası Mayıs ayı içerisinde yapılacak olan Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanlığı'na aday oldu.

30 YILLIK BİLGİ, BİRİKİM VE TECRÜBE İLE YOLA ÇIKTI...

Karaca, adaylığını şu cümlelerle esnaf camiasına duyurdu: " Büyük Esnaf ailesi içerisinde yaklaşık 30 yıldır aldığım sayısız görev ve hizmetlerimin verdiği bilgi, birikim ve tecrübe ile geçmişten geleceğe yeni köprülerin temelini atmak, Esnaf ve Sanatkârı ayakta tutmak ve geleceğe taşımak için Erzurum Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanlığına bugün itibari ile adaylığımı açıklıyorum.  Allah yar ve yardimcimiz olsun…"