Hilalkent semti Belediyesinden memnun!

Hilalkent sakinleri Yakutiye Belediyesi’nin çalışmalarından bir hayli memnun…

Tarih: 24.12.2023 01:09
Hilalkent semti Belediyesinden memnun!

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ 

Yaklaşan yerel seçimlerde, Hilalkent semtinde bulunan esnafın Yakutiye Belediyesi’ni tekrar destekleyecekleri görülüyor. Hilalkent’i baştan aşağı yenilediklerini ve yenilemeye devam ettiklerini ifade eden esnaf, kaldırımdan tutup her sokakta asfalt çalışmalarını beğendiklerini ifade ettiler.

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar’a teşekkürlerini ileten Hilalken esnafı ve vatandaşları Günebakış Gazetesi’ne konuştular. “Belediyemizin çalışmalarından ve Başkanımızdan çok memnunuz” şeklinde konuşan esnaf, bir sonra ki seçimlerde tekrar Dr. Mahmut Uçar’ı destekleyeceklerini belli ettiler. 

BU ADAMI YÜZÜSTÜ BIRAKMAK BİZİM NANKÖRLÜĞÜMÜZ OLUR…

“Başkanımızdan Allah bin kere razı olsun. Bizi unutmaz, önemser. Hiçbir zaman bir dediğimizi iki etmez. Her zaman ziyaretimize gelir. Kapısı bize her zaman açıktır. Yardım isteriz bizi geri çevirmez, onun gibi bir insanı seçmeyip yüz üstü bırakmak bizim nankörlüğümüz olur. Burada yaşayan çoğu vatandaş tekrardan Mahmut Bey’i destekleyecek. Keşke Erzurum’un her köşesine Başkan Mahmut Bey gibi insanlar gelse. O zaman şehrimiz daha düzgün yerlere gelebilir. Tekrardan Başkanımıza teşekkür ederiz. Sonuna kadar arkasındayız.”