Hilton Garden Inn Erzurum oteli basınla buluştu

Dünya Markası Hilton Garden Inn Oteller zinciri Erzurum’da kapılarını basın mensuplarına açtı.

Tarih: 20.10.2022 11:58
Hilton Garden Inn Erzurum oteli basınla buluştu

Talha KOCA

Doğunun başkenti olarak bilinen Erzurum’da dünyaca ünlü otel şirketlerinden Hilton Garden Inn, yapımı biten lüks otelininin kapılarını Doğu Anadolu’ya açmıştı. Otel işletmecileri Erzurum basını ile kahvaltıda buluşarak, hizmetlerindeki son durum hakkında bilgiler paylaştı.

FERHAT BİNİCİ: ONURLU VE GURURLUYUZ

Hilton Garden Inn Erzurum oteli ortaklarından iş insanı Ferhat Binici, yaptığı konuşmada, Erzurum'a yakın bir zamanda yei bir yatırım yapacaklarının müjdesini verdi. Binici, bütün kazanımlarını memleketleri Erzurum'da yatırıma dönüştürdüklerini, bundan dolayı da çok mutlu olduklarını söyleyip, '' Hiltoın markasını Erzuruma' getirmenin gururunu yaşıyoruz. Bir hayali gerçekleştirmiş olmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz''dedi.

“HİLTON ŞEHRİN TANITIMINA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Hilton Garden Inn Erzurum Genel Müdürü Sayit Önay “ Tarihi İpek Yolu üzerinde bulunan Erzurum, turizm açısından sadece kayak sporu ile değil komple kış sporları merkezi olma yolunda geçmişte yaptığı organizasyonlar ile kendini kanıtlamıştır. Bundan sonra ki süreçte de Hilton şehrin tanıtımına büyük katkı sağlayacak, fiziki yapısı ve mükemmeliyetçi hizmet anlayışı ile şehirdeki en iyi konaklama seçeneği olacaktır. Yiyecek, içecek üniteleri ve etkinlik alanları ile sosyal hayata farklı bir soluk ve renk katacaktır.” ifadelerini kullandı. Toplantı, soru-cevap bölümü ile sona erdi.

HİLTON ERZURUM OTEL HAKKINDA BİLGİ

Temmuz ayında inşası biterek hizmete başlayan 414 yatak kapasiteli  Hilton Garden Inn Erzurum oteli ise, Palandöken Kayak Merkezi’ne 5 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Lüks otelde, modern tasarım ve son teknoloji yenilikler ile hazırlanan 12 Junior Suite, 3 Kral Suite, 2 Grand Suite ve 155 standart olmak üzere toplamda 172 özel misafir odasını bulunduruyor. Aynı zamanda Erzurum MNG Alış veriş merkezi karşında yer alan otel Olimpiyat Parkına hemen bitişik yer aldığı için Erzurum’un tek kapalı tenis kortunu da müşterilerine sunma imkanına sahip. Her türlü organizasyon içinde şehrin her noktasından ulaşılabilecek konuma sahip olan otel 650 metre kare kapalı, 1500 metre kare açık alan olmak üzere toplam 2770 metre kare etkinlik alanı ve 1600 misafiri aynı anda ağırlama imkanına sahip. Bünyesinde yer alan Spa, Türk Hamamı, masaj salonları, saunalar, buhar odaları, yüzme havuzu ve 7/24 açık spor salonlarıyla donatılan otel müşterilerine hizmet vermek için çalışıyor. Açılışı yapılan dünya markası otel, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya gibi önemli noktalara 2 saatlik uçuş yolculuğu bulunan Erzurum Uluslararası Havaalanına araçla kısa mesafede yer almaktadır. Türkiye’nin her bölgesinden Erzurum’a seyahat eden misafirler, Ankara’yı Kars’a bağlayan özellikle kış aylarının en sevilen seyahatlerinden Turistlik Doğu Ekspresinin uğradığı Erzurum Tren Garına 5 dakikalık araç mesafesinde bulunmakta.