HIRSIZLARIN KORKULU RÜYASI

İş yerlerinde veya eve gelen kişilerin zile bastığında kim olduğunun anlaşılmasını sağlayarak teknolojik bir güvenlik sistemi olan akıllı diafon sistemi Erzurum’da rağbet görüyor.

Tarih: 30.08.2023 17:31
HIRSIZLARIN KORKULU RÜYASI

www.erzurumgunebakıs.com / Sedanur Bingöl 

Günümüzde artan hırsızlık, dolandırıcılık, ev basma, adam yaralama gibi haberlerin artması üzerine evlerde güvenliği sağlamak bu tür olayların önüne geçilmesi için geliştirilen akıllı diafon sistemi Erzurum’da rağbet görüyor mu? Sorularını yanıtlayan Netelsan Öztürk Elektrik sahibi Ömer Öztürk, “İş yeri ve apartmanlarda sesli iletişimi sağlamak için kullanılan dâhili konuşma sistemine son yıllarda görüntünün de eklenmesi üzerine güvenlik tam anlamıyla sağlanıyor” ifadelerini kullandı. 

Öztürk, “Akıllı diafon sistemi Erzurum’da yeni yapılan binaların hepsinde kullanılıyorken, tek binalarda maliyeti fazla olduğu için tercih edilmiyor onun dışında yine kullanılmayan dairelerde şuan bir talep oluyor. Evlerine yaptırmak isteyen vatandaş ise apartmanda bulunan bina sakinleriyle anlaşarak yaptırmaya karar veriyor çünkü tesisatı daire olarak yapılıyor. Fiyatları ise şu anda tek daire bin 500, 2 bin TL’yi bulur”.