HİZMET İŞ SENDİKASININ ERZURUM ŞUBE BAŞKANI  ERDOĞAN ÇELİK OLDU

Hizmet İş Sendikasının Erzurum Şubesinin 8. Olağan Genel Kurul Seçimi yapıldı.

Tarih: 24.10.2023 17:16 Güncelleme: 24.10.2023 17:24
HİZMET İŞ SENDİKASININ ERZURUM ŞUBE BAŞKANI  ERDOĞAN ÇELİK OLDU

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru 

Tek liste halinde yapılan Olağan Genel Kurulu Seçiminde Hizmet İş Sendikasının Erzurum Şube Başkanı Erdoğan Çelik oldu. 

Olağan Genel Kurul seçimine Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Vekili Halil Özdemir,  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Palandöken İlçe Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Aziziye İlçe Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan,  Erzurum Baro Başkanı Talat Göğebakan ve MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül katıldı. 

Açılış konuşmasını Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Vekili Halil Özdemir, Hizmet İş sendikasına en büyük desteği Erzurum’un verdiğini söyledi.

Özdemir,” Hizmet İş Sendikamıza Erzurum en büyük desteği sağladı.  Erzurum ilinde örgütlemediğimiz yer kalmadı. Erzurum ili emekçilerimiz açısından en huzurlu şehirlerimizden biridir.  Erzurum’daki Belediye başkanlarımızın sendikamıza çok destek sağladı. Kendilerine bu anlamda çok teşekkür ederim.”

Hizmet-İŞ Sendikası geleceğin hayallerinin sendikası

Hizmet İş Sendikasının Erzurum Şubesinin daha önce başkanlığını yapan fahri Başkan Erol Aksakal, hizmeti emek emeği hizmet bilen bir anlayışla yola devam ettiklerini söyledi.

Aksakal,”  Hizmet-İŞ Sendikası geleceğimiz hayallerimiz kadardır vizyonu ve önce insan önce emek misyonuyla oluşturduğu kurumsal kimlikle, yerli ve milli bir emek hareketi olan genel İşler işkolunda üyelerinin hak ve kazanımları için mücadelesini sürdürmektedir.  Ülkemizde demokratikleşme adımlarının hızlanması, insan hakları ve özgürlüklerin geliştirilmesi, sivil toplumun güçlenmesine yönelik çabalara katkı vermiş ve vermeye devam etmektedir. Sivil, katılımcı, insan haklarını ve insana özgü değerleri kurumsal yapısının zemininde yaygınlaştırmış ve üyeleri tarafından benimsemiş hizmeti emek emeği hizmet bilen bir anlayışla, küreselleşen dünyada kendi değerleri ile var olmayı sürdürürken, uluslararası emek hareketine aktif katkı vermeyi bir varlık nedeni bilmektedir.”

Hizmet İŞ Sendikası geleceğe emin adımlarla yürüyen sendika

Devir aldığı hizmet bayrağını daha yukarıya çekmek adına canla başla çalışacağını ifade eden Hizmet İş Sendikasının Erzurum Şube Başkanı Erdoğan Çelik, her zaman üyelerinin yanında olacağını söyledi.

Çelik,” Amacımız, bu sendikayı kuran yiğit insanların emanetini aynı istikamette, aynı kararlılıkla ve aynı heyecanla geleceğe taşımaktır. Geleceğe emin adımlarla yürüyen sendikamızın önünü bir takım müdahalelerle kesmek istediler. Ancak kuruluş ilkelerimizden güç alarak bunlara fırsat vermedik, değerlerimizden taviz vermedik. Sendikamız, bu anlayış gereği üyelerinin refah ve gelirlerini artırmanın yanında,  nerede mazlum varsa onların elinden tutmayı kendine amaç edinmiştir. Devir aldığım bu hizmet bayrağını daha yukarıya çekmek adına canla başla çalışacağım.”