Hoşgeldin TV 25

www.tv25.com.tr adresinden yayın yapan TV 25 Televizyonu, 1 Mayıs itibarı ile yoğun programlar ve önemli konukları ile televizyon dünyasında oldukça ses getirecek yayın politikası üstlendi.

Tarih: 26.04.2024 13:19 Güncelleme: 26.04.2024 13:29
Hoşgeldin TV 25

Rumeysa YAVANLI - Günebakış Gazetesi

Yönetim Kurulu Başkanlığını Veli Tugay'ın, Başkan yardımcılığını ise Taner Tugay'ın yaptığı Tugay Medya (Günebakış Gazetesi, www.erzurumgunebakis.com İnternet Haber Portalı, 92.2 Türkü FM Radyosu ve www.tv25.com.tr  Televizyonu) bünyesinde kurulan TV25 Televizyonu, Erzurum medya dünyasına yeni bir soluk oldu. 

1 MAYIS'TA DOLU DOLU GELİYOR 

Genel Yayın Yönetmenliğini Hamza Karadağ, Haber Müdürlüğü'nü M. Erdem Aksoy'un üstlendiği www.tv25.com.tr adresinden yayın yapan TV 25 Televizyonu, 1 Mayıs itibarı ile yoğun programlar ve önemli konukları ile televizyon dünyasında oldukça ses getirecek yayın politikası üstlendi. Erzurum'un en modern televizyon stüdyoları ile kamuoyunu bilgilendiren TV 25 ailesi; geniş muhabir kadrosu ile birbirinden çarpıcı araştırma haberleri, ses getirecek özel haber dosyaları, gündem yaratacak siyaset haberleri ile kısa zamanda en çok izlenen Televizyon kanalı olmayı hedefliyor. 

TV 25 İZLEYİCİSİNE ZENGİN İÇERİK 

Sağlık editörlerinin alanında uzman doktorları konuk alacağı sağlık programları, TV 25'te olacak. Erzurum tarihine ışık tutan tarihçilerin engin bilgilerine yer verilecek olan özel görsellerle desteklenen yapımlar ve belgeseller de yayında olacak. Başta Erzurumspor olmak üzere tüm spor branşlarından haberler ve programların yanı sıra magazin haberlerinin de yer alacağı zengin program içeriği, TV 25 izleyicilerinin beğenisine sunulacak.