Hüseyin Üneş´ten TFF´ye ziyaret

BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, 1. Ligde de devam eden hakem hataları karşısında soluğu yine futbol federasyonunda aldı. Başkan Üneş, TFF Başkanı Nihat Özdemir´i ziyaret etti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Hüseyin Üneş´ten TFF´ye ziyaret

 

Sinan AYDIN

Geçtiğimiz sezon Süper ligde yaşanan hakem hatalarından dolayı canı çok yanan ve 1. lige düşen Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da, Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, 1. Ligde de devam eden hakem hataları karşısında soluğu yine futbol federasyonunda aldı. Başkan Hüseyin Üneş, TFF Başkanı Nihat Özdemir´i ziyaret etti. Mavi beyazlı Kulübün genç Başkanı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemiri makamında ziyaret etti.

HAKEM HATALARINI SÖYLEDİ

Görüşmede TFF 1.Başkan vekili Servet Yardımcı, 1.Ligden sorumlu Başkan vekili Yılmaz Büyükaydında yer aldı. Özellikle hatfa sonu oynanan Eskişehirspor maçında da yine hakem hatalarından dolayı zor bir doksan dakika yaşadıklarını Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir´e aktaran Başkan Hüseyin Üneş, " Son iki sezona baktığımızda Erzurumspor´un hakemlerden dolayı canı çok yandı. Özellikle geçen sezon hak etmediğimiz bir şekilde hakem hatalarından dolayı Süper Ligden  düştük. Bu sezon ise şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz 1. ligde yine bariz hakem hataları ile karşı karşıya kalıyoruz. Federasyonumuzdan hakkımızın yenmemesi için özveri bekliyoruz. Hafta sonu oynayacağımız Osmanlıspor  maçına tecrübeli bir hakem olan Barış Şimşek görevlendirildi. İnşallah Eskişehirspor maçındaki hakem hatalarının tekrarını yaşamayız"dedi. Federasyon Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyelerinin kendilerini çok sıcak karşıladığının altını çizen  Büyükşehir Belediye Erzurumspor kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, "Adana Demirspor maçına gerekirse FİFA Kokartlı bir hakem atanmasını talep edeceğiz" diye konuştu. Başkan Üneş, TFF Başkanı Özdemir´ i ziyareti ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise, " Bugün TFF başkanı Sn. Nihat Özdemir, TFF 1.bşk. vekili Servet Yardımcı, 1.Ligden sorumlu başk. vekili Yılmaz Büyükaydın ile görüştük. TBF Yön. Kur. Üyesi Mecit Çetinkaya´nın da olduğu ziyarette futbolumuzla ilgili istişarelerde bulunduk. Misafirperverlikleri için teşekkür ederim."dedi.