İbrahim Erkal´ın 2.5 yaşındaki kızından yürek burkan sözler: ?Baba kalk su iç´

Merhum sanatçı İbrahim Erkal´ın hayatını kaybetmesinin ardından ailesi neler yaşadı. İbrahim Erkal´ın eşi Filiz Erkal, katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu. İbrahim Erkal, geçirdiği beyin kanaması sonucu 2017 yılının mayıs ayında vefat etm

Tarih: 01.01.0001 00:00
İbrahim Erkal´ın 2.5 yaşındaki kızından yürek burkan sözler: ?Baba kalk su iç´

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

İşte Filiz Erkal´ın açıklamalarından satırbaşları:

 

-Diğer yaşantısından gözü arkada kalmadı. İbrahim her şeyi doya yaşamış bir insandı.

-Kızım Elifsu babasının öldüğünün farkında. Doktoruyla konuştum babası öldüğünde Elifsu 12 günlüktü.

-Psikolog asla, "Baban gitti, gelecek" gibi cümleler kurma dedi anlattım ona sık sık mezarlığa ziyarete gidiyoruz beraber.

 

BABASININ MEZARI BAŞINDA YÜREK BURKAN SÖZLER

 

-Bir gün mezarlığa gittik. Elifsu babasının mezarına su döktü ve; "Baba kalk... Su iç. Baba ben seni çok özledim" dedi. İçimin parçalandığı anlardandı.

-İbrahim bedenen yanımızda değil ama ruhen hep yanımızda bizimle yaşıyor gibi hiç gitmedi.

-Özlesem mesela muhakkak rüyamda görüyorum. En son 3-4 gün önce rüyamda gördüm.

- Çocuklar şuanda iyiler artık toparladık. Benim ailem, İbrahim´in ailesi ve sevenlerimiz sağ olsunlar bizi hiç yalnız bırakmadılar.

- İbrahim Erkal ölmeden önce proje yapmak istediği isimleri not etmiş. Allah kısmet ederse o projesini hayata geçirmek istiyorum. - Demet Akalın, Yıldız Tilbe ve Cengiz Kurtoğlu var. Bu arada eşi Okan Kurt ile gittikleri Tarkan konserinde muhabirlerden İbrahim Erkal´ın proje albümü vasiyetini öğrenen Demet Akalın gözyaşlarına boğuldu. Akalın, "Bilmiyordum. Hemen şarkıyı göndersinler, hiç zaman kaybetmeden hemen okumak istiyorum" dedi.